<

Перевірити діяльність голови Володимир-Волинської райради Андрія Оніщука вимагає Юрій Михалець

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:28 | 18.07.2015 / Володимир /
Перегляди
4
/ коментарів 7

Депутатський запит на ім’я начальника Володимир-Волинського МВ УМВС (з обслуговування міста та району) Віталія Здомищука та до Володимир-Волинської міжрайонної прокуратури підписали чотири депутати районної ради. Андрію Оніщуку вони закидають “ряд адміністративних правопорушень та злочинів”.

Претензії депутатів, а саме – Юрія Михальця, Ганни Фурман, Михайла Сеньківського та Валерія Романова стосуються звіту голови райради за 2014 рік. Сталося це 24-го квітня на 35-й сесії. У запиті сказано, що звіт “носив поверхневий характер”. А після його виголошення у народних обранців виникло чимало запитань до Андрія Оніщука. Із трибуни пан Михалець озвучив наступні: зловживання при використанні коштів, виділених на програму підтримки військових частин у 2014-му році, невиконання рішень сесій ради, куди пішли кошти, виділені на Варту порядку та ряд інших, про нецільове використання коштів на утримання службового автомобіля та ряд інших.

Проект рішення про прийняття звіту голови райради не набарав тоді належної кількості голосів, а, отже, прийнятий не був. Підписані під запитом депутат звинувачують голову у тому, що він “проігнорував пропозицію про створення спеціальної комісії, яка дослідить роботу голови райради”.

Після цього, стверджують депутати, багато з них залишили сесійну залу, відтак – кворум втратився. Далі у запиті говориться:”Однак, після невеликої перерви, Оніщук А. ввів в оману частину депутатів, що залишилися, оголосивши про наявність кворуму і продовжив вести засідання сесії, де неправомірно було прийнято ряд рішень, в тому числі фінансового та майнового характеру”.

Однак, депутат Михалець, не повідомив, чи після демонстративного виходу частини представників громади, сам залишився у залі та міг констатувати факт відсутності кворуму. А також, не пояснив, чому люди із вищою освітою не змогли порахувати кожен самостійно кількості колег у залі та переконатися у відсутності чи наявності кворуму.

Знизу, на фотокопіях звернення можна побачити, в чому саме звинуватили Андрія Оніщука. Це і порушення права на інформацію, і в неправомірному використанні держмайна, і перешкоджанні діяльності нардепа та депутатів місцевих рівнів, самоправстві, зловживанні владою або службовим становищем, службовим становищем та у службовому недбальстві.

Коментарі голови райради з даного приводу – згодом на “БУГ”. Запит решта присутніх депутатів рекомендували перенаправити у відповідні органи для перевірки.

DSC_0526
DSC_0528




коментарів: 7
  1. Хабарник Михалець ,засужнений до 5 рокiв , знае ,що за обрiхування йому покарання не буде.А хто такий Михалець i так усi знають.

  2. Депутат Володимир-Волинської районної ради Михайло Сенківський під час засідання комісії з питань депутатської діяльності та етики, дотримання прав людини, законності та правопорядку порівняв червоно-чорний прапор із символікою «ДНР» та «ЛНР».Тож яких принципів дотримується Ганна Фурман , очільник районної ВО “Свобода”, коли підписується разом з такими депутатами як Сенківський та зек Михалець?!

  3. ЛЮДИ! ХРЕСТІТЬСЯ КОЛИ БАЧИТЕ МИХАЛЬЦЯ,НИМ КЕРУЄ НЕЧИСТИЙ, БАЧТЕ ЩЕ ТРЬОХ ВХОПИЛО,А ВСЬОГОЖ 42!!!

  4. «Ваш отец — дьявол, и вы рады исполнить все отцовские прихоти. А он всегда был человекоубийцей, и правда ему чужда, ведь в нем нет правды. Он говорит на родном языке, когда лжет, потому что он лжец и отец лжи».

    (Св. Евангелие от Иоанна 8:44)

    глаза гордые, язык лживый и руки, проливающие кровь невинную, сердце, кующее злые замыслы, ноги, быстро бегущие к злодейству, лжесвидетель, наговаривающий ложь и сеющий раздор между братьями».

    (Притчи 6:16-19)

  5. Тільки наше законодавство дозволяє судимому депутату ходити на сесії , голосувати і воду мутити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця