<

[ОНОВЛЕНО] Перекриття міжнародної траси поблизу Ягодина відмінили, але все таки протест відбувся

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:00 | 20.05.2016 / Володимир /
Перегляди
14
/ Коментарі відсутні

За інформацією, що пройшла у групах соціальних мереж, 20-го травня об 10-й годині ранку власники та співвласники автомобілів із іноземною реєстрацією планували перекрити міжнародну трасу “Ковель-Ягодин” у селі Старовойтове. Попередньо оголосили. що вимагатимуть сприяння влади усіх рівнів для продовження терміну перебування незареєстрованих в Україні  автівок.

Однак, водії на автомобілях із іноземною реєстрацією проїздили повз та не брали участі в в будь-якій акції. Лише близько 10-ти водіїв зібралися на кільці перед селом Старовойтове, проте без автомобілів. Водії почекавши понад годину на початок акції, роз1їхалися по населених пунктах з яких прибули.

Проте без акції на кільці не обійшлося. Із села Римачів перемістився протест ГО “Волинські патріоти” до траси. Володимир Красуля повідомив журналістам, що учасники протесту проти призначення Шавлака об’єднануються із протестом за продовження часу перебування автомобілів із іноземною реєстрацією на території України.

Представники ГО “Волинські патріоти” до дорожнього знаку, біля відбійника між дорожніми смугами, вчепили опудало у формі, із доларами, які виднілися із карманів, та фотографією Олександра Шавлака, в.о. начальника Волинської митниці.

]

Близько 13-ї години на пункті збору з’явився і сам організатор анонсованого протесту за продовження терміну перебування автівок із іноземними номерами в Україні. Пан Олександр (прізвище не назвав) повідомив, що акція не відбудеться, адже це протизаконно. Хоча обіцяє, що пізніше  акцію можуть все таки провести.

“Дві акції об’єдналися. Водії з прикордонних районів, які їздять на іноземній реєстрації долучилися до нашої акції. Вони теж не згідні із призначенням пана Шавлака на посаду без конкурсу, так само вимагали від пана Насірова. Від “Волинських патріотів” є звернення до пана Гройсмана і від людей які мають автомобілі на іноземній реєстрації робимо спільну заяву і звертаємо до голови ОДА Володимира Гунчика та голови Волинської облради Ігоря Палиці, де просимо розглянути питання щодо звільнення голови ДФС  Романа Насірова та в.о. начальника Волинської митниці Олександра Шавлака. І підтримати вимоги власників автомобілів із іноземною реєстрацією щодо збільшення терміну їх перебування до одного року або ж зменшення вартості їх розмитнення” – заявив Володимир Красуля.

8@B
ý




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця