<

Орки – непотріб, як бійці, – воїн Князівської бригади поділився враженнями про війну з окупантами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:50 | 19.05.2022 / Володимир / , /
Перегляди
3165
/ 1 коментар

Не ми вибрали війну. Війна вибрала нас. І 24-річний боєці 14 бригади Степан погодився з її вибором. Залишивши власний бізнес у Польщі, вже 25-го лютого він був у військовій частині.

А 1-го березня – на фронтових позиціях на Київщині, інформують у фейсбуці громади.

“Страшно було тільки під час першого обстрілу, під час першого бою. З кожним наступним відбувається звикання, і згодом ти вже просто робиш те, що маєш робити на війні”, – каже Степан.

За словами бійця, у контактному, ближньому бою ворог програє.

«Орки – непотріб, як бійці, і «сцикуни», – каже воїн, який ще кілька місяців тому був далекий від військової теми, і виношував плани щодо розбудови власного бізнесу.

Але війна за рекордно короткі строки навчила всьому.

“Під час крайнього ближнього бою рашистська падлина відступила. Кількох із них ми знищили. Їхні 300-ті, сподіваюся, теж не забаряться до пекла.

Ми розуміємо, що в нас тільки один шлях – Перемога. Ми знаємо, для чого ми тут. Ми знаємо, за кого і за що ми воюємо. Ми не збираємося перевертати світ. Але ми знищимо кожного, хто несе смерть в Україну!

Ми розмовляємо під супровід неслабкої ворожої мінометної канонади. З кожним ударом зі стелі на голови сиплеться пил і пісок. Але ніхто на це не зважає, бо війна змусила звикнути до всього”, – підсумував Степан.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця