<

Оприлюднили проєкти поділу Волині на 4 райони: Нововолинськ входитиме до Володимир-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:19 | 6.06.2020 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
103
/ коментарів 11

Мінрегіон оприлюднив проєкти майбутніх районів в Україні, відповідно до якого, на Волині планують сформувати 4 райони. Згідно з представленим планом Володимир-Волинський район об’єднає громади та включатиме місто Нововолинськ.

Про це повідомляє портал «Децентралізація в Україні» з посиланням на Міністерство розвитку громад та територій.

Згідно з цим проєктом, на Волині хочуть створити чотири райони: Володимир-Волинський, Камінь-Каширський, Ковельський та Луцький.

Відповідно до проєкту, Володимир-Волинський район об’єднає громади з населенням 174,7 тис., Камінь-Каширський – 132,4 тис., Ковельський – 271 тис., Луцький – 457,3 тис. Утім, ще можливі зміни.

У відомстві зазначили, що карти майбутніх районів підготовлені на основі пропозицій обласних державних адміністрацій та тривалих консультацій з асоціаціями і експертним середовищем та наголосили, що це є в своїй сукупності лише першим проєктним документом, який ще зазнає змін в ході погоджень та попередніх обговорень на рівні Уряду, перед його схваленням.

«Мінрегіон спрямував на погодження проект постанови Верховної Ради України щодо майбутніх районів в Україні. Звісно, що цей проект не є догмою. Ще вноситимуться пропозиції, які будуть обов’язково розглянуті і, якщо вони не суперечитимуть критеріям, яким мають відповідати майбутні райони, будуть враховані. Ключове – майбутні райони повинні бути оптимальними за своїми параметрами для того, щоб в них організувати ефективну систему державного управління, зокрема – формування на цьому рівні дієвих органів виконавчої влади», – прокоментував заступник Міністра розвитку громад та територій В’ячеслав Негода.




коментарів: 11
  1. То получаеться Сапожнікова зі своєю свитою не треба?
    Слабое звено? тіпа!)

  2. Надіюсь дармоїдів трошки поменшає після поділу?
    Чи кожен зам буде мати по три зама і пару радників і так кожен з них?

  3. Нововолинськ ніколи не був ні в якому районі, може і зараз так буде. Сам по собі))

  4. Та нафіг нам Любешівському району приєднуватись до тих тупих каширців

  5. Жесть… Тобто тепер бюджет нашого міста будуть розпилювати шей Володимирські карапузи?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер