<

У Володимирі-Волинському та районі стартував виборчий день другого туру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:28 | 21.04.2019 / Володимир / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

21-го квітня у Володимирі-Волинському стартував день виборів другого туру на пост Президента України.

Інтернет-видання буде слідкувати за перебігом виборів у регіоні Прибужжя та оперативно інформувати читачів.

16:40 Володимир-Волинський. Виборча дільниця у педагогічному коледжі. Явка 51%. Є один спостерігач. Порушень не виявлено.

Станом на початок 16-ої явка виборців на дільницях Володимира-Волинського становить 49,54%. Для порівняння: у І турі явка на цей час становила 50,56%.

12:20 Володимир-Волинський. Виборча дільниця в ЗОШ №2. Станом на 11-ту годину проголосували 16%.

11:45 Володимир-Волинський. Виборча дільниця в управління газопостачання міста. Із майже 1600 виборців проголосували 200. На дільниці була зафіксована спроба сфотографувати бюлетень в кабінці. Спробу зупинили спостерігачі. Люди на виборчі дільниці приходять відразу із церкви.

11:20 Зимнівська ОТГ. В селі Зимне виборчий день проходить спокійно, без порушень.

11:10 Зимнівська ОТГ. Виборча дільниця в селі Льотниче. Початок голосування пройшов без порушень. У складі ДВК увійшли всі жінки.

10:50 Володимир-Волинський. Біля готелю “Україна” журналісти “БУГ” помітили авто ОБСЄ.

10:40 Володимир-Волинський. Виборча дільниця в будинку культури. На дільниці мало людей. Члени ДВК припускають, що люди знаходяться на службі в церкві та очікують завершення служби. Також на дільниці відсутні спостерігачі.

10:15 Володимир-Волинський. Виборча дільниця у агротехнічному коледжі. Члени ДВК говорять, що зараз спад явки громадян та пов’язують із службою в церкві.

8:30 Володимир-Волинський. Виборча дільниця у ЗОШ № 3. Проголосували понад 20 громадян. На території дільниці працює екзит-пол.

8:15 Володимир-Волинський. Виборча дільниця в дитячому садку по вулиці Луцькій. Проголосували 20 осіб. Члени комісії зазначають, що люди розпочали приходити буквально відразу о 8-й годині.

8:03 Володимир-Волинський. На виборчій дільниці у військоматі вже проголосували двоє виборців.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця