<

[ОНОВЛЕНО] Військова прокуратура відмовилась від обвинувачення в справі проти бійця 51-ї ОМБр Олександра Хваса у Володимир-Волинському суді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:37 | 13.03.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

13-го березня у Володимир-Волинському міському суді, після перерви, прокурор подав клопотання до суду, щоб від дебатів повернутися до розгляду письмових доказів та надав клопотання в яку йшлося про відмову щодо підтримання держаного обвинувачення.

Понад рік, у Володимир-Волинському міському суді розглядали провадження щодо сержанта Олександра Хваса, котрого звинувачували в самовільному залишення військової частини.

На черговому засідання, 13-го березня сторона обвинувачення спершу подала клопотання, щоб повернути прокуророві обвинувальний акт, адже він складений некоректно. Однак у клопотанні було відмовлено, після чого суд перейшов до дебатів. Але на початку дебатів, прокурор подав прохання повернутися до розгляду провадження і надав друге клопотання, котрим повідомив, що військова прокуратура відмовляється від  підтримання державного обвинувачення.

В підсумку суд прийшов до висновку, що кримінальне провадження підлягає закриттю, у зв’язку з відмовою прокурора від підтримання державного обвинувачення.

Читайте також: Через рік судового провадження у Володимир-Волинському суді справи бійця 51-ї ОМБр, прокуратура визнала обвинувачення некоректним




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця