<

[ОНОВЛЕНО] Смертельне ДТП у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:17 | 1.06.2016 / Володимир / /
Перегляди
82
/ коментарів 16

Дорожньо-транспортна пригода трапилась по вулиці Луцькій вранці 31-го травня. В результаті отриманих травм потерпіла загинула на місці пригоди.

Водій керуючи авто на іноземній (естонській) реєстрації збив жительку Володимира-Волинського, 1952-го року народження.

У поліції повідомили, що зараз шукають водія, який скоїв ДТП, адже авто Мітсубіші Галант залишив на місці пригоди. Припускають, що водій пішов на обгін та здійснив наїзд.

Із власних джерел повідомили, що водій ймовірно знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

Як з’ясували поліцейські, жінка переходила проїжджу частину дороги поза пішохідним переходом. Тіло загиблої направили на проведення судово-медичної експертизи.

Правоохоронці встановлюють особу водія. Автомобіль «MITSUBISHI Galant» поліція затримала.

За даним фактом поліція відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Триває досудове слідство.

PM185image001
PM548image004
PM360image003




коментарів: 16
  1. Ті, що їздять на польських номерах,переважно, таке враження, що вони прав і близько не мають, і в очі їх не бачили. Чудять на дорогах таке, що тримаєшся подалі. Поліції на дорогах не має, всі що хочуть те й роблять. Що ж, “живемо по-новому”!

  2. Господи, яка різниця які номера, якщо за кермом дибіл і лох, він іна японських номерах буде дибілом і лохом! Не діло в номерах, а в водійові.

  3. Справа не в номерах, а в доступності авто “на польскій реєстрації”. Їх легко купити, на них заробляються відносно “легкі” контрабандні гроші. Через це на них їздять малодосвідчені люди, які не цінують своє майно. Купив би він ту беху за 10 штук зелені, то їздив би спокійніше. А так тепер його ще треба знайти через Польщу. А наявність поліції чи її відсутність нічого не змінять. Але від того, що мене тепер ніхто не чекає “в засаді” на вулицях міста, мені спокійніше.

  4. На польських номерах їздаків потрібно ретельно перевіряти. Я нещодавно бачив, як виїхала одна малолітня мадам посеред дороги перед фурою, на польських номерах, і стала. Шофер фури чуть ледь ледь з’їхав на бік.

  5. Польські не польські – яка різниця? Якби у державі можна було б купити за ті самі гроші авто, думаєте, на них би не їздили малолітні мадами і пацанва? Чим кращі молоді люди, яким батьки купили авто, але на україніських номерах? Мало таких їздить по місту (по світі)? Мало вони аварій роблять? Чи оті дівули на укр. реєстрації, які собі хіба, вибачте, одним місцем на те авто заробили. Таке враження, якщо вас почититати, то аварії лише на польській реєстрації. Аварії скрізь і всюди, по всій Україні (по всьому світу) і там немає машин на польських номерах. Дивіться ширше і не говоріть нісенітниць. Це ж абсурд. Питання у тому, що майже всі права тепер купують, а практики їзди у них немає. Проблема всередині нашої корупційної держави у першу чергу. Саме через це і гинуть люди.

  6. Ігор Онищук був за кермом, син Валерія Онищука, справу починають заминати бо Валера папин друг, а син постійно пяний, або під наркотою.

  7. По Луцькій вулиці завжди ганяють як скажені(особливо ввечері) ,там давно потрібно поставити камери .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця