<

Олександр Приступа: “Перш ніж починати третій Майдан, потрібно закінчити другий!”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:05 | 21.02.2017 / Володимир, Онлайн /
Перегляди
5
/ коментарів 14

21-го лютого до студії інтернет-видання “БУГ” завітав учасник революції Гідності, війни на сході України, а нині член виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради Олександр Приступа.

Розмовляли про початок кривавих подій в центрі Києва, які призвели до розстрілу Небесної Сотні, перспективу розслідувань цих вбивств. Також Олександр Приступа озвучив своє бачення завершення війни на сході Украйни.

І на завершення зустрічі обговорили можливість виникнення третього Майдану та його наслідки.




коментарів: 14
  1. пане Приступа , а в чому полягає Ваша місія в виконавчому комітеті , і чи не з часом буде так , що з ким поведешся того наберешся …

    • П
      итання некоректне по сут1 та пусте по сенсу!Запитали ,шоб т1льк1 в1дм1титися!Пан Приступа,вже багато показав приклад1в,що живе 1 працюе ,як патр1от кра1ни! А “небайдуж1”,як1 ховаються ,чи можуть вони довести,що не набралися в1д тих з ким повелися,того про що питаються 1нших???

    • Та за кого ви себе маєте??? Священна місія зганьбити свободу))) Що і ви зробили з кобою))))

      • Він себе має за месію, хіба не видно. За кого його мають інші – питання риторичне.

      • Хрєн вам по всій морді… сьогодні ми стали в три рази сильніші а ви як були бидлом так ним і залишитесь безхребетними анонімними ананістами

    • Молітєсь грєшниє всія Володимира пред ліцом месії,ібо он батюшка наш простіт гріхи наші і очистіть мозгі наші. І направіт он в русло чістоє якоби правільноє. Амінь.

  2. Передивився відео і пригадались події під МР. До Приступи питань не має, але він забув нагадати про те, що першим дременув це КОБА. Кошельник ще довго кричав в мегафон, де КОБА де Карпюк.

  3. Так ,Олександре, – основна маса Людей, рядових Майданівців не підкорялися і не керувалися політиками. Вони , як і я щиро вірили і надіялися на зміну влади і системи в нашій державі. Але нажаль сталося так як сталося . Історія в чергове підтвердила – революції роблять мрійники, а “плодами” користуються негідники .

  4. Та ота бідова опозиція вона ж вся з доброти Сагана вийшла. То ж саме він призначив Жука, дав йому хату і в хаті, що потом люди чуть енженера не побили і спалили, мусив спродатися і на етажі втікти. І в розвиток чіти Зіні старий мер вложився так шо ну – жінку помагав в молоді роки молодому докору шукати, бо вона трохи гасанути любила, самого доктора відмазував пару раз. А разок шось пішло не так – і вже вони диви опозиція. От тіко Барщок десь вродився від когось непонятно, але яка то опозіція, хохмячна??

  5. яка опозиція – що хтось блокував трибуну , що хтось серйозно ставив претензії до влади , скоро ще трохи і всі нові депутати , які ще не куплені будуть ручними.

  6. і ще про жука , вже його робили і пяницею і хворим , щось з того нічого не вийшло , зараз вже роблять забіякою , якого побили та спалили , цікаво що ще можна придумати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця