<

Новий дах на одному з найстаріших будинків у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:57 | 5.05.2016 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарі 3

У Володимирі-Волинському розпочали ремонти дахів будинків. На 2016-й рік заплановано і підготовлено 9-ть проектно-кошторисних документацій по капітальній заміні і ремонту.

5-го травня розпочали ремонтні роботи на даху будинку по вулиці Данила Галицького, 9. В будинку замінюють кроквинну систему даху, накривають металопрофілем.

“До кінця року ми плануємо виконати 9-ть проектів. Проектно-кошторисну документацію розробляють зараз ще на 2 об’єкти. Також розпочинаємо внутрішньо будинкові роботи. Будинок на Галицького – це перша наша ласточка. До кінця травня повинні завершити роботи,” – розповів Ярослав Матвійчук, перший заступник міського голови Володимира-Волинського.

P450M0ps7FM

Під час зйомок, до журналістів інтернет-видання “БУГ” звернулася жителька будинку із скаргами на те, що в стінах йдуть тріщини. Жіночка розповіла, що на будинку вже ставили стяжки та запросила і показала тріщини в своїй квартирі, які намагаються замаскувати косметичним  ремонтом.

Мешканка будинку стверджує, що це перша багатоповерхівка у Володимирі-Волинському і поставила запитання: “Для чого новий дах, коли стіни тріскають?”

IMG_9665
1hM1OoBRngo
3AX5bZXriqE
EO5PXHdkL3I
IMG_9674




коментарів: 3
    • в місті більше 180 багатоповерхових будинків , незрозуміло чому саме на цей будинок виділили мільйони , а що виділять на інші ….. , бюджет міста же малий ,цікаво кого з депутатів вибрав цей будинок , і скільки бабок відмиють на цьому будинку , а хто про це скаже це ,і куди дивиться бюджетна депутатська комісія .

      • Куди куди? Туди куди скаже папа))) Пора вже знать що голова від такої посади втратив голову і скоро втратить своїх однопартійців)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця