<

Нововолинськ і Володимир-Волинський долучаться до акції “Зробимо Волинь чистою”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:32 | 19.03.2015 / Володимир, Нововолинськ /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Звернення голови облдержадміністрації до волинської громади з нагоди проведення екологічної акції «Зробимо Волинь чистою!».

Шановні волиняни! Активна українська молодь часто виступає ініціатором нових ідей, креативних та перспективних проектів. Відрадно, що і на Волині дедалі більше молодих людей проявляють активну громадську позицію, віднаходять можливості для реалізації свого потенціалу, організовують різноманітні заходи.

Один із таких проектів – екологічна акція «Зробимо Волинь чистою!», ініційована громадськими активістами. Захід проводиться в рамках однойменної всеукраїнської акції і є частиною всесвітнього руху «Lets Do It World», що об’єднав 11 мільйонів людей в 112-ти країнах світу для того, щоби піклуватися про екологію нашої планети.

У 2015 році «Зробимо Волинь чистою!» пройде перед Великодніми святами – 3 квітня 2015 року. Ця одноденна соціально-екологічна акція з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон і місць громадського відпочинку має на меті виховати відповідальне ставлення громадян до довкілля. Щороку до неї долучаються учні та студенти, громадські організації, бізнесові структури та державні підприємства.

м. Нововолинськ, Інна Вихор, (067) 737 71 84
Володимир-Волинськ, парк Слов’янський, Юрій Бігун, (093) 157 00 56




один коментар
  1. Слов’янський парк прибрати – це СУПЕР. А як же ж з озером Лісним? Юнак там такий срандель розвів, що проїзджати (міжнародною трасою доречі!!!) огидно!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер