<

Німецька делегація приїхала привітати жителів Володимира-Волинського із Днем міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:35 | 29.07.2016 / Володимир /
Перегляди
227
/ 1 коментар

В переддень відзначення Дня міста до Володимира-Волинського, 29-го липня, приїхала делегація німців із міста-побратима Цвікау. Окрім привітань, німці привезли також допомогу та планують обговорювати план подальшої співпраці між містами.

Німецьку делегацію очолив Свен Дітріх, представник міської ради Цвікау, приїхали міські депутати пані Гупа, Карл Ернст Мюллер, Франк Фурбек, журналіст німецької газети “Компас” Йорк Мартін та двоє водії.

Під час прес-конференції із журналістами місцевих видань, перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук розповів, що на час перебування делегації заплановано кілька ділових розмов та візитів.

Так, на п’ятницю 29-го липня заплановано ще візит до села Ласків, після цього відвідання могил. Далі відбудеться робоча зустріч у Володимир-Волинській гімназії, сюди ж німці привезли ряд допомоги. Також в гімназії планують обговорювати можливість обміну дітьми для навчання. День завершать візитом до однієї із багатодітних сімей, куди також привезли допомогу.

На суботу в графіку делегації зустріч з питань написання проектів і залучення інвестицій. Також німці висловили бажання відвідати Львів.

У неділю, 31-го липня,  німецька делегація візьме участь у міських заходах. Планують екскурсію Володимиром-Волинським та взяти участь у відкритті Узвозу.

IMG_4779
IMG_4785
IMG_4793




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця