<

«Небесні гостинці Святого Миколая» роздавали діткам з обмеженими можливостями у Володимир-Волинській міськраді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:35 | 19.12.2014 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Напередодні Дня Святого Миколая,  в культурно-мистецькому центрі відбулося свято для дітей з обмеженими фізичними можливостями «Небесні гостинці Святого Миколая», які проживають у м. Володимирі-Волинському. Організатори заходу, відділ у справах сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому, окрім дітей, запросили для допомоги у проведенні  святі багато гостей, які допомогли зробити справді казкову атмосферу.

Зокрема, вихованці центру позашкільної освіти під керівництвом методиста по роботі з дитячими об’єднаннями Світлани Лиско, подарували всім присутнім у залі казкову виставу за участю Ангелят, Зірочок, Чортенят, Святого Миколая. Ведучі свята, Українці та Україночки, розповіли присутнім про неймовірну доброту Святого Миколая. Пісні, у їхньому виконанні, звучали щиро та зворушували серця гостей свята. Про це повідомили у  Володимир-Волинської міськради.

Всіх присутніх привітали – голова благодійного фонду «Матері Божої неустанної помочі» отець Микола Гінайло, депутат Волинської обласної ради Євген Недищук та керуючий справами виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради Наталія Прогонюк. Гості прибули на свято не з порожніми руками  –  кожна дитина отримала іграшки та солодкі подарунки.

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому міської ради, запрошують усіх діток з обмеженими фізичними можливостями віком до 18 років,  які проживають у м. Володимирі-Волинському, завітати у відділ за адресою: вул. І. Франка, 8 ІІ поверх та отримати ще солодкий новорічний подарунок до Нового року.

Сьогодні, 19 грудня, міськрада продовжує дарувати свято діткам. Так, о 10.00 розпочалися урочистості до свята Миколая за участю дітей-сиріт та тих, чиї батьки загинули чи пропали безвісти в зоні АТО.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця