<

У Володимир-Волинському районі за час деклараційної компанії 2015 зібрано майже 2 мільйони гривень податку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:35 | 14.05.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Кампанія декларування доходів, отриманих громадянами минулого року, яка тривала протягом чотирьох місяців, закінчилася.

За час деклараційної кампанії, до Володимир–Волинської ОДПІ подано 530 податкових декларацій, що відповідно до минулого року на 92 декларації більше.

За підсумками декларування бюджет поповниться на 1 мільйон 908 тисяч гривень. Саме таку суму податку на доходи фізичних осіб, за попередніми підсумками деклараційного процесу, сплатять до місцевих скарбниць громадяни, котрі сумлінно виконали свій громадянський обов’язок та задекларували доходи. У порівнянні до минулорічної кампанії декларування  надходження збільшились на 714 тисяч гривень – інформує Володимир–Волинська ОДПІ Головного управління ДФС у Волинській області.

«Ми з повагою ставимося до наших декларантів, які сумлінно  виконуючи свій конституційний обов’язок, свідомо декларують отримані доходи та відповідально  сплачують податки, і раді відзначити , що у порівнянні до минулорічної кампанії декларування кількість громадян,які завітали до нас збільшилась» – підкреслив начальник Володимир–Волинської ОДПІ Ігор Пакулец.

Посадовець також  зазначив, що за підсумками кампанії декларування, дохід у вигляді спадку задекларували 122 мешканця міста Володимира-Волинського та Володимир–Волинського району на суму 2 мільйони 347 тисяч гривень, дохід від продажу рухомого та нерухомого майна – 4 громадянина на суму 26 тисяч гривень.

Серед громадян, котрі задекларували свої минулорічні доходи є 7 з мільйонними статками.

Разом з тим, 223 володимирчанина прозвітували про свої активи до податкової, задля отримання податкової знижки. Відтак з бюджету їм буде компенсовано 210,5 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб.

Нараховані ж за результатами декларування суми податку на доходи фізичних осіб декларанти мають сплатити у місцевий бюджет Володимирщини до 1 серпня 2015 року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця