<

На розвиток медицини цього року у Володимирі з міського бюджету виділили 20 мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:51 | 22.11.2021 / Володимир / , /
Перегляди
461
/ Коментарі відсутні

У 2021 році з міського бюджету було виділено 20 мільйонів гривень і ще близько 6 мільйонів – на оплату комунальних платежів.

У міста є бачення розвивати нашу лікарню, – про це повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка під час онлайн-звіту.

Спілкувалися ми з заступником міністра, яка сказала, що показники лікарні хороші і громада також має долучатися до фінансування. У зв’язку з тим, що медзаклад не був опорним, ми витратили кошти на приймальне відділення і КТ апарат”, – розповів мер Володимира.

КТ апарат придбали спільно за кошти ТМО і міського бюджету. Користуючись ти, що це комунальна власність, то людям зможуть надавати послуги з пільгами.

Також провели ремонт, де була жіноча консультація, щоб переобладнати її під інфекційне відділення.

“Роботи швидко закінчать і червону лікарню ми переведемо в центральний корпус, а мешканці отримуватимуть хороші послуги”, – додав Пальонка.

Окрім того, з міського бюджету були виділені кошти на хірургічне відділення і там розпочнуться роботи. Також завершений ремонт цього року у терапевтичному відділенні.

Виділені кошти і на стоматполіклініку, куди закупили нове обладнання.

“Є ще бачення щодо розвитку ЦПМД. Поступають скарги на сімейних лікарів і ми спілкуємося, що покращити послуги”, – додав міський голова.

Також, щоб дати можливість лікарям надавати кращі послуги, планують Екстрену медичну допомогу перенести в інше приміщення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця