<

На фестивалі «КНЯЖИЙ» у Володимирі діятиме наметове містечко

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:41 | 5.07.2017 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

На фестивалі «КНЯЖИЙ», що відбудеться 19-20 серпня на території парку села Заріччя, Володимир-Волинського району, діятиме наметове містечко. Захід ініціює Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя».

Якщо плануєте приїхати на “КНЯЖИЙ”, і залишитись тут на два дні заходу, але не знаєте, де заночувати, не турбуйтеся.  Повідомляємо, що на території заходу діятиме наметове містечко, де можна буде розташувати свої привезені намети на ці 2 дні. Надійна охорона фестивалю цілодобово діятиме на території фесту.

Під час заходу для любителів прикладного мистецтва відбудеться ярмарок майстрів, яких запросили з усієї країни.

На музичній сцені для гостей виступлять гурти «Тартак» і «Карна» та десяток інших. Також спеціально на «КНЯЖИЙ» приїдуть популярні літератори – український поет та публіцист Павло Коробчук і культовий сучасний письменник – Любко Дереш. Ще передбачено плавання та каяках річкою Луга (каяки – це такі вузькідовгі човники), демонстраційне кінне шоу,  дитяче  розважальне містечко, ярмарок вуличної їжі та екскурсії Стародавнім Володимиром-Волинським.

Захід пройде у безалкогольному форматі. Квитки, вартістю 20 гривень, можна буде придбати власне у день проведення фестивалю.

Приєднутеся до нас у Facebook: https://www.facebook.com/KniazhyiFest/, а також і в соцмережі Instagramhttps://www.instagram.com/kniazhyifest .




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця