<

«Моє прізвище відоме, але перемогу здобула без оксамитового чемоданчика», – Олеся Василець. Пресконференція «Княжни Володимира-2020»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:17 | 12.03.2020 / Володимир /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

11-го березня організатори та учасниці конкурсу грації та краси “Княжна Володимира-2020” провели прес-конференцію. Під час неї розповіли про великий об’єм роботи, що довелося виконати до конкурсу, поділилися емоціями та переживаннями.

Команда організаторів влаштувала пряму трансляцію прес-конференції у інстаграмі. На питання жителів Володимира-Волинського відповідали організатори Наталія Ярошук, Анастасія Азанова, Олена Омелюх, Тетяна Дьоміна, Яна Божик, а також голова журі Борис Карпус.

Анастасія Азанова розповіла, що цьогоріч змінили правила у підрахунку балів для членів журі.

“Конкурси минулих років оцінювали в одному загальному документі для всіх членів журі. Ми зрозуміли, що це дає змогу під кінець змінювати бали і не завжди з нижчого на вищий.

Цьогоріч на кожен конкурс члени журі мали по протоколу, дані з яких вносила до таблиці секретар. В другій частині конкурсу їх виправити неможливо, а момент людської похибки взагалі виключений”, – каже Азанова.

Запитували й за аукціон, який провели на конкурсі: організатори зазначили, що член журі з залу лишень висловив свою власну думку.

До слова, вперше за час проведення конкурсу серед членів журі не було представників спонсорів.

“Ми намагалися пояснити людям, що так буде набагато краще і для них, і для нас. Адже краще мати контакт з публікою, запам’ятатись для них на нагородженні, асоціюватись з чимось хорошим, а не просто сидіти в журі”, – розповідає Анастасія Азанова.

“Найбільш радісний момент – це коли вже все розкладено по номінаціях. В мене трусились коліна і руки.

Я постійно переживала, так, “Секвенція”, представлення, підключити, забрати, більше 17-ти дітей на сцені. Такої паніки в мене ще не було ніколи в житті. Вибачте, на кого підвищила голос”, – зізнається Азанова.

Вона розповіла, що не дивлячись на всі складнощі організаційних моментів, завжди знайдуться незадоволені:

“За три роки ми навчились, що працюємо з дівчатами. Всім не вгодиш. Люди, які оцінюють шоу, сприймають його як належне, бо відсутнє розуміння організації, роботи над цим, часу на підготовку.

Насамперед, мені важлива думка людей з-за кордону, які щось бачили більше за мене. Такого рівня шоу в місті ніхто не робить, тому мене цікавить саме їхня оцінка. Декорації на сцені виготовили в центрі позашкільної освіти, а світломузику міксував Микола Григорович Смаль”.

Купальники, в яких дефілювали учасниці “Княжни Володимира-2020” придумали експромтом і шили у педколеджі:

“Ми собі задовго до початку задумали чорні купальники з петриківським розписом люмінесцентною фарбою, але чим менше часу залишалося, тим більше ця ідея відпадала. Ми пили каву, слухали музику, і заграла пісня Джамали “Крила”. І все пішло як має бути. Вийшли крильця”, – розповідають організатори.

Над фінальною картинкою, декораціями і світлом лишень сцени працювало 25 майстрів.

“Ще ми чули, що всі дівчата однакові. Ну, взагалі-то, це був один образ на всіх – образ шикарної жінки, богині. Бо бачте, їм однакові прикраси вчепили, однакові корсети дали, однаковою помадою намалювали. Мета конкурсу – показати внутрішній потенціал.

Бо намалювати можна що завгодно і одягнути як завгодно. Який сенс, якщо пусто в голові і енергетично? Нам потрібно було об’єднати загальну концепцію, загальний образ на всіх і окремі обличчя.

Часто коментують під кожним постом, що щось не так, а додивлюються – вже стільки накоментували… Спочатку добре подивіться. Найбільше хейтили дівчат на фейсбуці”, – відповідають на питання Анастасія Азанова і Тетяна Дьоміна.

Продовжили онлайн-бесіду і самі учасниці конкурсу на чолі з “Княжною Володимира-2020” Олесею Василець.

“Цей конкурс багато дав мені зрозуміти, головне – я вирішила твердо працювати головою в галузі права. Дійсно, потрібні спонсори, без них складно. Звісно, що прізвище моє в місті відоме, звичайно, мама фінансово мені допомагала, але свою перемогу я здобула без червоного оксамитового чемоданчика (сміється, – авт.).

Я не лише граю на фортепіано, також вчусь гри на гітарі, займаюсь вокалом у зразковій вокальній студії “Ладомир”, в минулому – і бальними танцями. Складною була підготовка, але дуже інформативно, насичено, загалом, класний досвід”, – підсумувала дівчина.

Учасниці конкурсу зізнались – тепер ходять так, як і на сцені, де б вони не були, чи то на вулиці, чи то на навчанні. А ще – стали впевненішими й зовсім не мали між собою конфліктів:

“У нас була дуже дружня атмосфера, ми вже як подружки були після першого знайомства. Після тренування ми стали в коло і говорили години дві, після чого хтось сказав, дівчата, створюємо бесіду, бо ми так будемо три дні стояти.

Багато спільних тем, спільні знайомі, інтереси, ми разом ходили в кафе, де нас бачили і дивувались, що ми не рвемо волосся одна одній чи плаття маємо різати, бо ж наче конкурентки”, – каже Олеся Василець.

Переломний момент, коли хотілося все кинути, був у кожної по-різному: в когось на першому тижні, в когось – на третьому.

Проте кожна зробила свої висновки і прийняла тверді рішення ким бути в майбутньому, а це: хореографія, міжнародні відносини чи журналістика, сфера краси, юриспруденція.

На питання “У скільки ж обійшлась участь в конкурсі краси” учасниці хором відповіли, що це в кожного по-різному:

“Кожна сама вирішила, скільки готова і може витратити на підготовку до конкурсу. Питання в тому, чи є сенс купувати ті дорогезні плаття, чи, навіть, брати їх на прокат, адже суть – зовсім не в платтях. Хтось шив, хтось орендував сукню, це несуттєво”.

Нагадаємо, 8-го березня обрали володарку титулу «Княжна Володимира-2020».

Читайте також: Красуня БУГу: Княжна Володимира-2020 володимирчанка Олеся Василець.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця