<

Мітингом під міськрадою та візитом у регіон нардепа Лева Підлісецького “Самопоміч” Володимира-Волинського починає передвиборчі перегони

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:00 | 7.09.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарів 9

Такі висновки у пересічного мешканця міста напрошуються із того, що головний інженер ПТМ «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» Ярослав Жук помічений у списках ПП “Самопоміч” міста Володимира-Волинського. Окрім того, за інсайдерською інформацією, переддень мітингу під міськрадою, дане підприємство має відвідати народний депутат України Лев Підлісецький, член комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки та представник тієї ж “Самопомочі”. Отже, з початком перегонів Вас, шановні містяни!

“Профспілки підприємства теплових мереж «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» мають намір 9-го вересня о 08:30 год. організувати на площі перед будівлею міської ради мітинг з питань, пов’язаних з передачею в оренду чи концесію об’єктів теплопостачання, водовідведення та каналізації, що перебувають в комунальній власності” – таким закликом закінчується стаття у одному із міських видань.

Нагадаємо, що такі зміни до програми насправді вносилися на розгляд народних обранців області. Однак, на пропозицію депутата Володимир-Волинського району Валентина Скуби, за підтримки голови ОДА Володимира Гунчика, розгляд питання відкладений на доопрацювання. Отже, зміни обласними депутатами не проголосовані.

Зі слів Віктора Фіщука, начальник міського управління ЖКГ, в місті взагалі не існує програми про переведення котелень на тверде паливо чи передачу в оренду чи концесію об’єктів теплопостачання, водовідведення та каналізації, що перебувають в комунальній власності.

“9-го вересня, на чергову сесії Володимир-Волинської міськради винесений проект рішення “Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок і передачу в користування на умовах оренди,у власність, постійне користування”. Це єдине рішення, яке пропонується розглянути депутатам міста. Я поясню для чого. В місті ще досі є три п’ятиповерхівки, які7 опалюються застарілими підвальними котельнями. Це є небезпечно і дуже енергозатратно. Котельні створюють додаткову вібрацію на будинок, що не сприяє безпеці проживання у ньому людей. Окрім того, обладнання, яке там стоїть – ще радянське і дуже енергозатратне. На даний момент, місто знайшло інвесторів, які готові вкласти кошти у створення нових, блочно-модульних котелень у дворах житлових будинків та поставити сучасне, енергоощадне обладнання. До речі – газове! Ні про яке тверде паливо мова не йдеться! Тарифи на опалення, до слова, будуть нижчі, ніж існують наразі в місті”, – розповів пан Фіщук.




коментарів: 9
  1. Жук тільки свою зарплату і відстоює. Чи думаєте йому болить щось інше? Бігає по людях, кричить, паперами якимись розмахує… З дурним сперечатись ніхто не хоче, запитайте у працівників, вони скажуть що він ще той жук

  2. Його зарплата більша як у директора,не кажучи вже про те, що десь у 2 рази вища як у простого роботяги з найвищим розрядом.І ще так дурити голову своїм же колегам????? А,цікаво, які тарифи для людей будуть у тої фірми? Напевно менші як у Жука? І напевно ніхто йому стільки зарплати не дасть????

  3. Той Жуу-у-у-ук печеться про себе любімого. Як прийде інвестор то поразганяє тоє шобло, зробить нормальні котельні з нормальним теплопостачанням, а його нагонять. Тут і вся політика! А кадри у самопомочі офігенні – контрабандисти – волонтери.

  4. Знайшли “АВТОРИТЕТА” Фіщука який толком з людьми не вміє спілкуватись. Слова до купи звязати.

  5. Мирка Іван Іванович -кандидат від самопомочі в облраду.Мале підприємство «Шлях», яке належить батьку директора департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Івана Мирки, виграло тендер на будівництво дороги в селах Заброди і Лучичі Ратнівського району за 3 846 994 гривні.

    Підприємство виграло тендер 7 вересня, – ідеться у Віснику державних закупівель.

    Закінчити роботи мають до 20 листопада 2015 року.

    Як розповів у коментарі Волинському Агентству Розслідувань Іван Мирка, підприємство належить його батьку (якого теж звуть Іван), а виконробом робіт буде його брат Тарас. Однак Волинська ОДА не має ніякого стосунку до тендеру, бо дорогу будують на замовлення сільської ради, тому корупційної складової у такому результаті тендеру, мовляв, немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок