<

Міська влада резервує кошти на пільгове перевезення та утримання Володимир-Волинського профтехучилища

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:17 | 29.03.2016 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

29-го березня на брифінгу із журналістами, міський голова зазначив, що планують зарезервувати 500 тисяч гривень для пільгового перевезення та 5-ть мільйонів для Володимир-Волинського ВПУ.

У зв’язку із тим, що влада державного рівня делегувала обов’язки на оплату пільг та утримання закладів профтехосвіти на місця, склалася ситуація, що місцева влада повинна самостійно профінансувати ці витратні статті.

Як неодноразово зазначав міський голова Петро Саганюк, Володимир-Волинське ВПУ на рік потребує 11-ть мільйонів гривень. Зазначимо, що 11-го березня із обласного бюджету вже виділили понад 1,5 мільйона.

“Зараз ми готуємо зарезервувати для ВПУ 5 мільойнів, цього їм вистачить на півроку. А вже після 1-го липня ми зможемо ділити бюджет перевиконання і тоді дофінансуємо. Так само із пільговим перевезенням, на сьогодні резервуємо 500 тисяч гривень. А на сесії будемо виносити відповідні рішення.” – розповів Петро Саганюк.

Нагадаємо, що чергова сесія депутатів Володимир-Волинської міськради відбудеться 8-го квітня. Вже подано понад 30-ть проектів рішень, серед яких і є зміни до міського бюджету.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця