<

Міністерство соціальної політики розповіло коли добудують міськрайонний центр зайнятості у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:46 | 9.06.2016 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Міністерство соціальної політики  розглянуло звернення Волинської обласної ради   стосовно введення в експлуатацію об’єкта незавершеного будівництва міськрайонного центру зайнятості у м. Володимир-Волинський по вул. Коперніка, 5, що перебуває на балансі Володимир- Волинського міськрайонного центру зайнятості.

Інформують на сайті Волинської обласної ради.

З цього приводу інформують про таке:

“За інформацією Державної служби зайнятості (Центрального апарату) від 16.05.2016 № ДЦ-12-3503/0/6-16 у квітні 2016 року Волинським обласним центром зайнятості було отримано позитивний висновок філії ДП «Укрдержбудекспертиза» у Волинській області та затверджено проектно- кошторисну документацію робочого проекту «Нове будівництво адміністративного приміщення міськрайонного центру зайнятості в м. Володимир-Волинський по вул. Коперніка, 5 (коригування)».

Водночас повідомляємо, що Державна служба зайнятості (Центральний апарат) листом від 05.05.2016 № ДЦ-12-3280/0/6-16 погодила Волинському обласному центру зайнятості проект наказу про затвердження проектно- кошторисної документації робочого проекту «Нове будівництво адміністративного приміщення міськрайонного центру зайнятості в м. Володимир-Волинський по вул. Коперніка, 5 (коригування) відповідно до якого передбачається проведення закупівлі будівельно-монтажних робіт із завершення будівництва і введення вищезазначеного об’єкта в експлуатацію з терміном будівництва 24 місяці”, — пише у відповідь заступник Міністра




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця