<

Мер Володимир-Волинська звітував на батьківських зборах ЗОШ №5

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:13 | 16.09.2015 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарі 2

У вівторок, 15 вересня, в ЗОШ №5 пройшли загальношкільні батьківські збори. Розпочалися близко 17:30. На зборах був присутній мер Володимир-Волинька Петра Саганюк.

“Ми знаємо про ваші проблеми. По-перше, це ось ця дорога на Луцьк. Ми плануємо покласти  лежачого поліцейського, а також встановити світлофор. Це повинно зменшити швидкість транспорту по цій дорозі. Також, у міськраді запланували до початку опалювального сезону, замінити всі вікна на енергозберігаючі. З міського бюджету було виділено майже 500 тисяч гривень для потреб цієї школи, плануємо повністю замінити паркет.” – сказав мер міста.

Також, Саганюк повідомим всіх присутніх, що міська влада відкрила депозит на 10 мільонів гривен. Відсотки, які накопичаться за рік, планують потратити на комп’ютерні класи. Зокрема, зараз розрахують, що відсотків по депозитові вистачить, щоб у кожній школі міста обладнати по одному такому кабінетові.

DSCN2829
DSCN2842




коментарів: 2
  1. А де були в той час інші кандидати? Чого не прийшли туди виразити своє невдоволення і сказати що то виборчий піар мера? Як на площу то людей бігом позганяли з погрозами що звільнять, як хтось не прийде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця