<

У двох селах Оваднівської ОТГ відновили дитячі майданчики та подарували комп’ютерний клас

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:43 | 9.02.2019 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Дитячий майданчик та комп’ютерний клас отримала дітвора сіл Ягідне та Гайки Оваднівської ОТГ Володимир-Волинського району. Втілили ці два невеличкі проекти за державні гроші, що надійшли у 2018 році для потреб громади від уряду за поданням народного депутата Ігоря Гузя.

Перший дитячий майданчик розмістився в селі Ягідне, поблизу магазину. Під час зустрічі із представниками народного депутата і голови Оваднівської ОТГ, люди висловили подяку та наголосили, що після доєднання до ОТГ, у їх населеному пункті вперше за останні 5-7 років щось побудували. Користуючись можливістю, жителі Ягідного розповіли, що мріють про вуличне освітлення та щоб раз в квартал грейдерувати дорогу.

Другий дитячий майданчик розташували на території дошкільного навчального закладу. Встановили там гойдалку, пісочницю, гірку та каруселі. Наразі у дитсадку виховується 21 дитина.

Знання з інформатики зможуть покращити тепер 56 учнів сільської школи у новому комп’ютерному класі. На ці цілі спрямували 77 500 грн субвенції.

7-го лютого з громадою села Гайки зустрілися помічники парламентаря Андрій Бокоч, Віктор Хиць та Анастасія Тріль, а також голова Оваднівської ОТГ Сергій Панасевич. Вони привітали жителів з такими гарними подіями та оглянули територію дитсадка й клас.

Директор освітніх закладів подякували команді Ігоря Гузя за державну підтримку.

“Ми дуже раді новим комп’ютерам. До цього у нас були дуже старі і вчити дітей на них було непросто. Нова техніка допоможе вчителям, адже вони використовують багато дидактичного матеріалу, що знаходиться на електронних носіях. Раніше вчителі мусили приносити свої особисті ноутбуки, а зараз можна повноцінно використовувати комп’ютерний клас», – сказала директор школи Валентина Антонюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця