<

Контрабанда на «Устилузі»: автобус віз в Україну 800 кг твердого сиру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:46 | 30.03.2019 / Володимир / , /
Перегляди
15
/ коментарів 11

Прикордонники Львівського загону виявили в автобусі міждержавного сполучення майже 800 кг прихованого твердого сиру. Разом з «нелегальним товаром, вилучили транспортний засіб на загальну суму у 450 тисяч гривень.

Про знахідку повідомила Державна прикордонна служба.

Громадянин України за кермом рейсового автобуса сполученням «Хелм – Володимир-Волинський» по смузі руху «зелений коридор» прибув в пункт пропуску «Устилуг»,  на в’їзд в Україну. За рішенням прикордонників транспортний засіб був виведений із загального потоку для поглибленого контролю. Під час спільного прикордонно-митного огляду, правоохоронці виявили різні спеціально обладнані схованки, з яких дістали майже 800 кг твердого сиру.

Увесь прихований молочний продукт, оцінений у майже 100 тисяч гривень, правоохоронці вилучили, а разом із товаром водієві довелося попрощатися із автобусом польської реєстрації, оціненим у майже 350 тисяч гривень.




коментарів: 11
  1. Людина везла щоб прожити,а вони взяли та вилучили,ну зрощуміло було б якщо прикордрнники та митники були чесні,а так корумповані та ще і людину обікрали. А як ввозять чи вивозять чиновники то вони не бачать: ліс кругляк везуть як тирсу,надра землі вивозять,землю,руду,феросплави і тд,з польщі м’ясо,той самий сир та фактично все…. Ганьба!!!

    • Ганьба службі яка спрацювала? Ганьба тобі, бо твої курячі мозги рахують порушення закону – нормою. Попався – хай відповідає. Частіше б попадались тоді б не говорили шо служби не працють.

      • а як брали погранци на брамі за вєзд по 400-500 грн, їх ловили і відпускали працювали далі. як митники за таксу беруть досі. це є закон?????? хто з них відповів за взятку????

      • …що б прожити іншим, бо в нього той сир дешевший чим в магазині. Правильно, під бульдозер той сир.

  2. А що тут дивного ,Володимир вже давно живе за рахунок контабанди ,прпомисловість всю знищили нафіг всякі Саганюки і К* ,от люди ,або ідуть на роботу ,або займаються конрабандою -яекось виживати потрібно .

    • Виживати – отмазка для лохів. Ганяти постійно, 10 і більше років контрабанду це не виживання, а порушення закону. Виживають ті має мінімалку хоч офіційно працює, а не той хто жирує порушуюи закон. Але поки стадо того не зрозуміє – порядку не буде.

  3. Це ж продукти харчування, а везли в грязник багажних відсіках рейсового автобуса. Завтра будуть вести продукти харчування у вагоні з рудою чи вугіллям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця