<

Ремонт, нові меблі та матеріали – як почався навчальний рік у Володимир-Волинській художній школі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:51 | 19.09.2019 / Володимир /
Перегляди
29
/ Коментарі відсутні

Чимало приємних змін чекало на учнів і вчителів Володимир-Волинської дитячої художньої школи цьогоріч. Нові мольберти, столи і шафи, гончарне коло, планшети – цим вже користуються у стінах школи. За місяць, розповідає директор мистецького закладу Адам Михалик, завершиться і ремонт навчальних класів на третьому поверсі.

Кошти на ремонт третього поверху школи виділили з міського бюджету, а це приблизно 700 тисяч гривень. Частину нового обладнання вдалося закупити за кошти держбюджету у сумі 100 тисяч гривень, які надійшли за сприяння народного депутата України Ігоря Гузя.

Цьогоріч вперше навчатися мистецтву до школи прийшло близько півсотні учнів, розповідає Адам Михалик. Було сформовано два нульові класи і три перші класи. Сьогодні у дитячій художній школі навчається 200 учнів з міста та 43 з району.

“Вдалося до початку року оновити матеріальну базу школи. Тішуся тим, що маємо нові форми гіпсових зліпків, опудала з тварин і птахів. Ми придбали столи у вигляді тумби, які розкладаються, а це дуже зручно для кімнат, які невеликі за площею. Маємо нові шафи. Тепер фактично кожен викладач матиме планшет, з яким можна буде підійти до дитини, показати певний матеріал”, – розповів Адам Михалик.

Ремонтні роботи на третьому поверсі школи вдалося розпочати місяць тому. Довго довелося працювати над проектно-кошторисною документацією, допрацьовувати її, тому ремонт почали як тільки завершили документальні роботи, розповідає директор.

“Потрібно ще близько місяця. Нам трошки накладно, потіснилися і потерпимо. Сподіваємося, що третій поверх буде виглядати по-сучасному і буде зручний для роботи учнів і викладачів. Зараз ведеться вирівнювання стелі і підлоги, встановлюють нові світильники, інтер’єри третього поверху будуть більш повітряними і світлими”.

“Я думаю, що середовище впливає на людину, формує світогляд. Нові інтер’єри прибавлять бадьорості, світла в роботі та в душі дітей”, – зазначив Адам Михалик.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця