<

Ігор Лапін про міського голову Володимира-Волинського Петра Саганюка і “Айдар”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:48 | 1.07.2015 / Володимир /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Командир роти «Захід» 24-го батальйону територіальної оборони «Айдар» Збройних сил України Ігор Лапін, опублікував на своїй сторінці у Facebook спростування інформації про те, що міського голову Володимира-Волинського Петра Саганюка намагалися облити зеленкою чоловіки, причетні до добровольчого батальйону “Айдар”.

“Про Саганюка і “Айдар”
Мав чоловічу розмову з міським головою Володимира-Волинського Петром Саганюком. Цей… високопосадовець заявив, що 5 червня на нього напали з зеленкою двоє молодих людей у формі з нібито шевронами “Айдару”.
Однак, коли я попросив Саганюка описати ті шеврони і пояснити, чому він вирішив, що вони саме нашого батальйону, мер нічого не зміг пояснити. Каже, що не встиг розгледіти. Але чому заявив, що “айдарівські”, з чого він зробив такий висновок, пояснив, що нападники нібито представились бійцями батальйону?…
Звичайно через це судитися з ним ніхто не буде, але мене обурює те, що Саганюк використовує ім’я “Айдару” в акціях, які організовують, аби показати мера Володимира жертвою і попіарити його.
Крім того, такі заяви ще один елемент, кампанії яка проводиться по дискредитації нашого батальйону.
Наголошую! АЙДАР ВОЮЄ В ЛУГАНСЬКІЙ ОБЛАСТІ !!!!!!!!!!!!
Слава Україні!”




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця