<

Ігор Гузь побував на кордоні з Білоруссю із побратимами з Литви

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:16 | 11.03.2022 / Володимир / , , , /
Перегляди
1729
/ коментарі 2

11-го березня нардеп Ігор Гузь разом із побратимами з Литви побували на українсько-білоруському кордоні, а також зустрілися з військовими та батальйонами ТРО у Волинської області, зокрема у Володимирі.

“Це перша така вагома делегація з держави, яка однією з перших підтримала Україну зброєю. Я, як співголова депутатської групи дружби з Литвою у парламенті, ініціював зустріч з делегацією у Володимирі”, – розповів нардеп.

Мета зустрічі – показати реальні речі, які робляться в Україні та розповісти, як готуються до оборони на кордоні з Білоруссю, як живе мирне населення, яке щосирени мусить ховатися в укриття, чому така важлива сьогодні допомога Європи Україні, а особливо питання закриття неба.

“Переговорили про те, чим ще може Литва допомогти Україні та зокрема прикордонним регіонам, нашій бригаді та ЗРП. Зустріч була результативною та принесе ще вагомі результати”, – зазначив Ігор Гузь.

Друзі-литовці приїхали підтримати українців у свій День відновлення незалежності, аби показати, що вони з нами.




коментарів: 2
  1. Щоб показати людям реальні речі, які творяться в Україні, треба було показати Харків, Київ, Маріуполь, Волноваху, Ірпень, Бучу і т.д., біженців. А в нас, ще тиша та благодать, молімося щоб так хоч в всій Україні було. Слава Україні ! Ліпше ті кошти на армію та Луцький госпіталь використали ! Де Андрій Бокач?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця