<

«Хто тут живе» в гостях у депутата Володимир-Волинської міської ради Максима Клим’юка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:49 | 13.12.2016 / Володимир / /
Перегляди
30
/ коментарів 14

Новий сюжет проекту «Хто тут живе» на інтернет-виданні “БУГ”. Разом з ведучою Тетяною Дьоміною ми ходитимемо в гості до чиновників, депутатів, мерів, сільських голів, які згідні показати на широкий загал свої статки.

Цього разу журналісти нашого видання побували в гостях у сім’ї депутата Володимир-Волинської міської ради Максима Клим’юка.

Бажаєте побачити оселю депутата? – дивіться сюжет «Хто тут живе»




коментарів: 14
  1. Климюк молодець, не боїться ніяких змі не дивлячись чи вони до нього дружні чи ні.

    • вражпення двояке , з одної сторони , якщо проаналізувати саму садибу , два автомобілі , що стоять на подвірї , солідну не дешеву огорожу , обстановку у будинку , то про це все можна сказати що це мікро садиба Януковича у Володимирі , враховуючи молодий вік господаря ( хоча може він має якісь солідні заробітки , хто знає ) , а з другої якась є позитивна харизма у поведінці Максима , а можливо це просто маска…

      • Мікросадиба
        Ой не смішіть
        В яника страуси краще жили
        До чого це взагалі написано?
        Молодий депутат пробує навести лад в місті, а Ви його так під… Цейво

        • Хто ще запросить журналістів? може обласні без’язикі депутатики? чи Вєра проведе місцями бойової слави на Устилузькій сервісній зоні? Чи вона запросить в багаті хороми до свого київського попєчітєля? так жінка його буде протів…………..

      • Якщо дивились і слухали уважно, було сказано, що в цій “садибі“, жили бабуся і дідусь його дружини. Мені, як батькові також дорослих дітей, було приємно почути, що хлопець, уже в самодостатньому віці, не стидається подякувати батькам дружини, за можливість, жити окремо.

        • Підтримую на всі 1000%. Там дуже хороша і дружна вся родина. Всі один одного підтримують і з вдячністю ставляться до цієї підтримки. А Макс з Наталкою разом ще зі школи. Щастя і процвітання цій сім’ї!

  2. пані Тетяна , дуже хороша ідея відвідувати депутатів та інших відомих осіб в нашому місті , ну як щодо такої ідеї , що сходити в гості з відеокамерою до хатинок , ще живуть пани Саганюк , Радкевич , Коба , Вірковський чи не слабо ???

    • Ви всіх на слабо берете? Це що за мова? Йдуть куди домовились, явно не кожен пускає до себе. Погодиться Саганюк, підуть до Саганюка.

  3. Як мєнти колишніми не бувають так і риги. Надійна підтримка любої влади! Антимайдан вже з тітушками забули? І не забудьте видалити мій комент!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця