<

Громадянин Польщі за двісті гривень хотів швидше перетнути “Устилуг”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:12 | 5.10.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарів 12

4-го жовтня, зафіксували спробу дачі хабара прикордонникам.

Грошову винагороду пропонував громадянин Польщі у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Устилуг» обсягом 200 гривень, за можливість позачергового запуску в пункт пропуску. Про це інформує прес-служба прикордонників.

У діях поляка вбачаються ознаки адміністративного правопорушення передбачені статтею 369 КУпАП «Пропозиція щодо надання неправомірної вигоди», по даному факту було оповіщено працівників Національної поліції.




коментарів: 12
  1. Дві неділі був порядок і черга ішла нормально ,а з четвертого жовтня пішов лівандос ,все вернулось на круги своя ,а поляк мало дав .

  2. ХА-ХА-ХА,який сором! показуха,це відбувається щогодини,щоденно і давним давно,тільки такса нереальна, бо деруть значно більше.Слава непідкупним прикордонникам,митникам,поліцаям……………

  3. Лівак, як їхав так і їде.а на якомусь полкові хочуть показати шо вони чесні.

  4. Любі Друзі!!! Чому завжди винні прикордонники? якщо ви їдете в польщу і везете сигарети, тоді ви робите ось ці черги. А коли Поляки закрили МРГ, місяць не було ніяких черг, і всі сиділи по норах мовчки, і прикордонників ніхто не називав хабарниками. Тоді про який порядок ми можем говорити. Якщо ви самі собі робите бардак на черзі, вїжаєте від заправок один за другим. А говорити писати що, і лівак їде, і по певнійсумі беруть, Любі друзі доводьте свої вислови фактами, а не просто переливаєте з пустого в порожнє. А групи на Viber, це жах, таке враження що тільки роблять, то прикордонників обливають брудом і нецензурною лексикою, а саме цікаво що для адміністратора певної групи це подобається, він не спішить видаляти. Такщо Любі Друзі! Начніть будь-ласка з себе, поважайте інших, і фільтруйте свій базар.

  5. Для правдивого. Якщо кожен почне доводити вислови фактами то не лишиться жодного митника і прикордонника на роботі всі в тюрму сядуть.

  6. Шановний любий друже із колишньою Вашою зарплатою годинники “Apple”, гарну іномарку дорогий телефон не купиш, однак вони у Вас є. Не вимагайте хабарі, не беріть їх і буде лад в чергах та на кордоні. А якщо Вам важко, бо ви так говорите у сервісній зоні, що Вас дістають водії та пасажири то є багато інших місць, де можна проходити службу та захищати кордони України. У Маслюка Сергія на сервісній зоні запуски по 30 автомобілів, а приходить інша зміна кількість відразу знижується. Робіть висновки. А 200 грн. у поляка це звичайний показник по роботі.

  7. Зрівняти файки і горілку в ціні з польськими, заборонити польські бляхи, всіх перевізників “товару” оформити належним чином як підприємців і встановити квоту перетину кордону на адекватну, бо нема чого частіше разу в тиждень їхати “не бізнесменам” на екскурсію чи шоппінг!!! Замість того, щоб щось розвивати і добиватись в своїй країні – то сплошні паразити і контрабандисти, зас..ли границю, повністю зіпсували репутацію українця за кордоном – стид і позор( І ще й ниють, що їх права ущемляють. Починайте з себе, тоді хабарі не будуть потрібні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця