<

Громадська рада, у Володимир-Волинську, кількісно збільшилася

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:32 | 16.09.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В середу, 16-го вересня, відбулося засіданя Громадської ради при РДА. Основне питання, яке розглядали – це збільшення кількості членів ради.

Можливість збільшити кількість членів Громадської ради з’явилася після прийняття 234 постанови Кабінету Міністрів України. Від так, кількість осіб, які можуть входити до даного органу не повинна перевищувати 35 членів.

Отже, представники громадських організацій Володимир-Волинська та району мали можливість зібрати пакет документів для входження до Громадської ради та подати їх на розгляд.

Так, сьогодні, 16-го вересня.  до попереднього складу Громадської ради (7 дійсних членів) увійшли ще 4 представники від громадських організацій. Зокрема, це представник ГО “Всеукраїнська люстрація” Володимир Грек, представник ГО “Промисловців і підприємців” Анатолій Кублій, представниця ГО “Благодійний фонд “Віра в майбутнє” Людмила Бездєткова та Олексій Біянов, який представлятиме ЗМІ.

План роботи Громадської ради на IV квартал 2015 року буде затверджуватися 23-го вересня о 15:00. До цього часу, нові члени ради, можуть внести власні пропозиції щодо роботи.

Нагадаємо, що Громадська рада при РДА – це дорадчий орган,  і рішення прийняті на її засіданнях є обов’язковими до розгляду в РДА але не обов’язкові до виконання.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця