<

“Гаряча” п’ятниця у Володимирі-Волинському. Дві сесії – міська та районна. У місті – все спокійно, в районі – неабиякі перепитії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:20 | 24.04.2015 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарів 12

Звіт голови Володимир-Волинського району Андрія Оніщука викликав бурхливу реакцію у депутатського корпусу. Його обговорення тривало майже 3 години. Натомість 26 питань сесії міскради зайняли у народних обранців Володимира-Волинського лише не повних півтори години.

Програми розвитку району та їхнє виконання, контроль за бюджетними коштами та ряд інших моментів викликали море емоцій, закатані рукави та виходи із сесійної зали ряду депутатів району. Обговорення першого питання – а це і була інформація про діяльність голови райради – тривало майже 3 години. Інші 16 питань зайняли менше години.

В претензії народних обранців – куди дівалися гроші, чому у районі більше 50 програм, а фінансується лише 22, навіщо районному відділу освіти колишнє військове містечко в Амбуківі і яким чином здійснюється кадрова політика у раді – як вибираються “дівки” у ті чи інші відділи райради.

Серед загального гомону та спекоти у залі депутат Михалець розчервонівшись, закатавши рукави, намагався довести присутнім нечесність використання грошей бюджету на військові програми в районі.

Депутат Ганна Фурман, не витримавши накалу, залишила сесійну залу, як і ряд інших депутатів. Говорять – не можуть чути та сприймати того, про що звітується Андрій Оніщук. Довіри до нього у частини народних обранців немає.

Конструктиву у діях депутатів району – нуль, дійти згоди не могли по жодній позиції звіту. Коли питання прийняття чи не прийняття звіту районного голови поставили на голосування – безлад почався ще більший. Лічильна комісія не могла дорахуватися кількості голосів “за” та “проти”, деякі депутати взагалі не зрозуміли, за що голосують. Ситуація як у Крилова – лебідь, рак та щука.

Резюме по даному питанню – звіт голови районної ради Андрія Оніщука депутати не прийняли.

На міській сесії домінуючими були питання передачі в оренду ряду об’єктів комунальної власності – зокрема, приміщення котельні та теплових мереж по вул. Устилузькій, підготовка лотів до проведення земельних торгів у 2015 році та надання дозволів на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок з метою передачі їх у власність, оренду, постійне користування.

Окрім того, міська сесія затвердила, як і планувалося, рішення про нагородження (посмертно) відзнакою міськради “За заслуги перед м. Володимиром-Волинським” героїчно загиблих військовослужбовців, жителів міста”. А також депутати внесли зміни до Положення про звання “Почесний громадянин міста” та присвоєння його загиблим мешканцям Володимира-Волинського.

А ось питання про надання міським вулицям імен загиблих героїв АТО буде винесено на громадське обговорення.

Не витративши нервових клітин, із усмішками на устах депутати міської ради пішли на заслужений вік-енд, тоді коли районні обранці – розлючені та незадоволені закінчили свій робочий тиждень.

ы00008
ы00019
ы00001
ы00002
ы00021
ы00023
ы00025




коментарів: 12
  1. Фурман треба менше пити напередодні, тоді не буде мутити на сесії, а провокатори Михалець і Супронович відпрацювали рівно стільки скільки їм було проплачено.Коли дим розвіявся ,всі адекватні депутати,які думають за район попрацювали і за все проголосували.
    P.S.Фотка класна.

  2. А що Чайковську,Залупського ,люстраторів- імітаторів ,борців за справедливість все влаштовує в місті? Ото ж бо і воно – Саганюк сила а ви НІХТО!!!!

  3. Діброва Михальцю комсомольського пальця знову в лещатах затиснув і накрутив хвоста!))) і прийшов сам проконтролювати як Юрка виконує закодіроване)))
    P.S. а може пальця кудись в інше місце вставляли?)))

  4. а чого це нічого не сказано про роботу Карпюка? “шановний” свободівець, як я розумію, намагається бути тихіше води та нижче трави на сесіях.він собі тихенько робить “свою роботу”, отримує зарплату і красується в газетах для піару. ..останню фразу,можливо, хтось захоче опростетувати, то я ще раз скажу: він красується в газетах для піару.і взагалі, що 15 років назад, що 10 років назад, що рік назад і що зараз – одні і ті ж депутати!!! народ!!!!!!! ау!!!!!!! які можуть бути зміни з тими самими депутатами??????та вони ж тільки те й роблять, що вирішують між собою свої проблеми!!! таке відчуття, ніби єдине, за що вони борються, це: я хочу, щоб моя думка була зверху!!! і, шановні депутати, якщо не готові змінювати на краще ситуацію, то принаймні не робіть цього цирку і не робіть вигляду, що Ви щось робите. p.s.я розумю, що не усі депутати є такими. але, на жаль, їх меншість(((

  5. Дуже цікаву річ надибав я в просторах інтернету. Ось що пише помічник нардепа Ігоря Гузя – Андрій Бокоч на своїй сторінці у фейсбуці:
    За останні 2 дні був присутній на 2 сесіях районних рад. На жодній із сесій не були підтриманні звіти голів районних рад. В Любомлі голову ради підтримали 23 із 48 депутатів. Прокатали пана Миколу Сушика представника ВО Свобода такі політичні сили як БПП та осколки ПР. В місті Володимир – Волинський на сесіі районноі ради прокатали голову ради Оніщука Андрія представника ВО Батьківщина. Прокатали пана Андрія представники ВО Свобода та залишки ПР. І взагалі зірвали сесію. А на порядку денному важливі для регіону рішення. Ось таке цікаве у нас друзі цікаве життя у Виборчому окрузі #19

  6. Це не райрада, а позорище. Постійні розборки, претензії, підставляння один одного і тому подібне. Де робота? Де результати? Дав би бог, щоб в жовтні там були інші керівники.

  7. Ця вистава була влаштована спеціально для новопризначеної голови РДА,щоб боялась і не надумала сама приймати рішення.Замовник Діброва особисто прийшов проконтролювати хід вистави(вперше за останні 5 років був на сесії).Виконавці КарПук,Михалець, і дєдушка Супронович грали аж лоби спотіли.
    Доречі у Діброви дорогі всталені зуби ,правда прикус йому невдало зробили.

  8. Це ще не вся головоломка.Очільник “Народного фронту” Хиць голосував разом із партією регіонів та Свободою.То яка ж позиція Гузя? Получається або мед не той ,або бджоли не такі

  9. Хиць завжди був політичною ***! хто де більше заплатить – там і він!А Діброва тепер має хорошу підтримку в особі нового очільника. А карпо дійсно *** і хуже баби. Коли його справжні свободівці воюють на сході, то він позорище, відмазалось від армії і живе як поганка. Їздить по барах і саунах з хвойдами і жире всяке бухло! Істинний патріот!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця