<

Гуманітарну допомогу, яку отримує ТМО Володимира, відправляють в інші міста України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:49 | 1.04.2022 / Володимир / , /
Перегляди
677
/ Коментарі відсутні

Завдяки небайдужості українців та іноземців з початку війни до КП «Володимир-Волинське ТМО» вдень і вночі надходять гуманітарні вантажі.

Це ліки (знеболюючі, смазмолітики, анестетики тощо), медичні вироби (матеріали і засоби для перев’язування і загоєння ран), засоби для гігієни дорослих та дітей, а також їжа, повідомляє Слово Правди.

Як зазначають, наразі медикаменти у лікарні знаходяться у необхідній кількості.

Значна гуманітарна допомога для територіального медоб’єднання надійшла з-за кордону. Зокрема, від представників Республіки Польща (з міст Ленчиця, Краків, Грубешів, Кештшин), Федеративної Республіки Німеччина (з міст Цвікау та Мюнхен), Франції (асоціація «Іруаз Україна» Бретань) та української діаспори у Литві (місто Вільнюс).

Працівники місцевої лікарні не лише мають змогу надавати необхідну медичну допомогу пацієнтам на місці, а й формують і відправляють гуманітарні вантажі для військових та цивільних громадян у Київ, Харків, Чернігів, Миколаїв та Житомир.

«Адміністрація ТМО висловлює щиру вдячність за отриману гуманітарну допомогу! Завдяки такій колосальній підтримці міжнародних партнерів, місцевої влади, волонтерів та просто небайдужих громадян, лікарі і армія будуть забезпечені усім необхідним. Правда на нашій стороні і Господь з нами! Разом ми сила і обов’язково переможемо!» – зазначає генеральна директорка КП «Володимир-Волинське ТМО» Тетяна Ващук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця