<

Фонд “Прибужжя” спільно із міською владою презентує смачну візитівку Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:38 | 13.08.2016 / Володимир /
Перегляди
187
/ Коментарі відсутні

Фонд Ігоря Гузя “Прибужжя” спільно із міською владою презентує смачну візитівку Володимира

Унікальні страви від найкращих кухарів Володимира- Волинського увійшли до буклету “Смачна візитівка Володимира”, яку видала міська рада Княжого міста за підтримки Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя”.

Тут представлені смаколики, відібрані під час спеціального конкурсу під егідою Асоціації кулінарів України у червні 2016-го року. Переможцями стали страви, обрані на основі критерії Всесвітньої Асоціації Кулінарних Союзів, а також оцінок народних дегустаторів.

Це – “Гуглі із волинськими кручениками”, кекси “Солодка корона”, завиванець “По-володимирськи”, “Рятівне м’ясце”, шашлик “Міністерський”, “Кухарська душа”, “Шоколадно-апельсиновий торт”, “Панночка та шляхтич”, “Володимирське курчатко”, “Князівська смакота”. Кожну зі страв презентує один із закладів міста, де її можна скуштувати.

“Місто має не тільки давні традиції державотворення, а й культури, зокрема і кулінарії та кондитерської справи. Разом із міською владою та найкращими поварами Володимира ми підготували для туристів цікавий маршрут, який дозволить пізнати неперевершені та різнобарвні смаки автентичних страв у кращих закладах міста. Тому знайомтеся та приїжджайте до Володимира-Волинського! Вас здивує не тільки краса архітектури і привітність людей, а й чудова кухня”, – закликає народний депутат Ігор Гузь.

Запрошуємо всіх ознайомитись із стравами не тільки читаючи збірку, а відвідавши та скуштувавши запашні витвори кулінарії, приїхавши до Володимира-Волинського.

Прес-служба народного депутата України

EjN43Q6htEw
0FRiFLOnHyE
Ok69J0dcwrE
xZHwTvl8smU
yKRQ6JudRhM
y1A0pqCAJ6Y
MAEAk-KITJw
B5pEly93TlQ
fcJwvk1eN34




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа