<

Двічі голосували передавати чи не передавати бібліотеки із підпорядкування Володимир-Волинської районної влади на місця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:48 | 30.06.2017 / Володимир / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

30-го червня на черговій сесії депутатів Володимир-Волинської районної ради бурхливого обговорення отримало питання про те чи необхідно передавати бібліотеки, які знаходяться на території Зимніської та Устилузької ОТГ, із підпорядкування районної влади.

Думки депутатського корпусу розділилися. Деякі депутати запевняли, що таким рішенням позбавлять бібліотекарів роботи. Також, депутатка Ганна Фурман кількаразово перепитувала особисту думку президії щодо цього рішення. Роман Гук, голова районної ради, наголосив, що за це рішення необхідно голосувати позитивно. Після 20-ти хвилинної суперечки між депутатами, проет рішення набрав лише 16-ть голосів “за” і це означає, що його не прийняли.

Тоді голова Зимнівської ОТГ В’ячеслав Католик повідомив, що не розуміє такої позиції депутатів. Наголосив, що в його планах є модернізувати бібліотеки і зберегти робочі місця, але без передачі на баланс об’єднаній громаді цих закладів, цього робити не буде. Далі Наталія Василець повідомила, що районна влада немає коштів для фінансування бібліотек і якщо їх не передати на місця, то людей спершу відправлять у відпустку “за власний рахунок”, а потім скоротять.

Тоді депутат Ігор Антощак вніс пропозицію переголосувати за це рішення. 18 депутатів підтримали колегу. Під час другого голосування 19-ть голосів було за передачу бібліотек на баланс ОТГ, де знаходяться.

Додамо, що на сесію із 34 депутатів прибуло лише 22-ть. Дане питання було винесено першочергово за ініціативою голови районної ради Романа Гука. Також, у всіх трьох голосуваннях повність утрималася лише одна фракція – “Свобода”.




коментарів: 2
  1. А баба Яга – проти. Яка різниця між Карпом і плугом. А ніякої. Отака х..ня малята

  2. створення опорної школи в суходолах це велике порушення законодавства.Скільки там учнів і почитайте положення?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер