<

Допомогти розібратись із питаннями теплопостачання просили жителі нардепа Гузя в одному з дворів Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:15 | 5.08.2016 / Володимир /
Перегляди
384
/ коментарів 9

Народний депутат України Ігор Гузь 4-го серпня провів зустріч із жителями будинку по вулиці Сагайдачного, 3. Основне прохання – допомогти розібратись із теплопостачанням.

Зокрема, жителі будинку жалілись народному депутатові, що після встановлення лічильника вони стали платити більше, коли у інших будинках навпаки. Ймовірною причиною назвали підвал, який переданий у приватну власність і не стоїть на обліку теплокомуненерго.

Ігор Гузь разом з мешканцями будинку спустився в підвал. У підвалі спеціально увімкнули світло (зазвичай вимкнене, щоб наркомани не ходили, так пояснили жителі). Труби закріплені на дротах, купи сміття – це в тій частині підвалу до котрої можна пройти. За словами жителів в іншу частину підвалу під будинком без чобіт не зайти.

Питання на контроль взяв народний депутат, а також Ярослав Матвійчук, перший заступник міського голови, який також був присутній. Зокрема Матвійчук пообіцяв, що 5-го серпня разом із хлопцями з цього будинку спробує пройти весь підвал будинку, щоб побачити маштаб проблеми та разом шукати вихід.

Стосовно приватного підвалу Ігор Гузь сказав шукати порозуміння з власниками, або ж разом шукатимуть вихід із ситуації. Одним з основних аспектів є робота в напрямку компенсації жителям витат на оплату тепла в цьому ж таки підвалі за 2015-й рік.

IMG_0487




коментарів: 9
    • а куди скільки років дивились директори теплокомуненерго , зокрема заступник директора Кравчук , який відповідає за збирання коштів за тепло. Хай поверне і підприємству і людям гроші , які недоглядів та прошляпив , про це говорив Гузь чи не говорив Гузь …

    • а що там робить Матвійчук , він же в теплі розбирається так само як свиня розбирається на зорях

  1. А хто в тому теплі в чомусь розбирається? Гарячої води немає, боргів, кажуть, за 10 млн, біля Лори місяць як розкопали, а шо далі, – нема грошів, так і будуть зимувати. Не інженера, не директора, не заступника там немає. Це Гузь повинен лічильник налаштувати? Ганьба! А ті мудрі з будинку хай більше слухають психічно-хворих з тепла, платитимуть ще більше і толку небуде ніякого.

    • підтримую ідею провести фахову перевірку тих , хто керує в теплокомуненерго , починаючи з директорші і до низу , бо там дійсно влада нафаршувала контору своїми ” спеціалістами ” , але хто ж зробить таку роботу ,може горе -юристи з ЖКГ з білого дому біля універмагу …

  2. Вадим, Вам не здається що пора влаштуватися на роботу, створити сім’ю, стати батьком хороших гарних діток, а не ходити по ЖЕКу, по теплу, по міській раді і т.п., займатися дурнею, і жити за рахунок мами і тітки. Сьогодні кожен хто хоче мати копійку за душею повинен порушувати закон, Ви проти системи не підете, це не Ваш рівень, не рівень міста і не рівень області. Пора з цим змиритися і грати за правилами суспільства. Р.S. В час війни ваша підтримка потрібна на сході а не біля “бабських спідниць”

  3. Давайте для початку з медогляду почнемо і завершено перевірками, дехто й першого не пройде

  4. Нехай менше Жук фігньою страдає,бігає пришелепкуватий по місті, роботи не робить, в депутати він подався…з нього й почніть. Для початку,взагалі чи він здоровий?! Пєха спочатку в Тепло,а тоді комісію!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця