<

До Дня захисту дітей у Володимирі-Волинському проводиться онлайн-конкурс «Як я проводжу карантин»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:36 | 28.05.2020 / Володимир / , /
Перегляди
92
/ Коментарі відсутні

До Міжнародного дня захисту дітей у Володимирі-Волинському оголосили онлайн-конкурс «Як я проводжу карантин» для діток віком від 4 до 14 років.

Карантин змінив звичайний розпорядок життя кожного і ми пропонуємо пригадати, як це було для вас та взяти участь у онлайн-конкурсі з чудовими подарунками, – повідомила Natali Butenko у спільноті “Культурно-мистецький центр місто Володимир-Волинський”.

Від учасників чекають фото:

  • малюнків (традиційних та нетрадиційних технік малювання);
  • творчих робіт з паперу або картону, природного матеріалу, пластику, пластиліну або бісеру, а також інших витворів вашої творчості, якими готові вразити володимирчан.

Свої витвори мистецтва необхідно сфотографувати (1 фото – творчої роботи, 1 фото – автор зі своєю творчою роботою) та розмістити публікацію на сторінці Культурно-мистецький центр місто Володимир-Волинський до 31 травня 2020 року.

Обов’язково слід вказати своє прізвище, ім’я та контактний телефон для зворотнього зв’язку. Кращі роботи учасників онлайн-конкурсу “Як я проводжу карантин” отримають чудові подарунки 1 червня.

Онлайн-конкурс проводиться в рамках реалізації ініціативи “Громада, дружня до дітей та молоді”.

Організатори: Управління освіти, молоді та спорту спільно з відділом культури і туризму – культурно-мистецьким центром міста Володимира-Волинського.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця