<

Дмитро Здіховський спростовує звинувачення володимир-волинських люстраторів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 13.03.2015 / Володимир /
Перегляди
6
/ коментарі 2

У пресі з’явилася інформація із звинуваченням начальника Володимир-Волинського міського управління освіти Дмитра Здіховського у тому, що його сини – працівників силових структур, ніби перейшли на бік агресора в анексованому Криму. “БУГ” звернувся за коментарями безпосередньо до головного героя події.

Як пише “Слово Волині”, Дмитро Андрійович не явився на засідання люстраційного комітету, до нього через засоби масової інформації з відкритим листом звернувся голова комітету громадської люстрації, відокремленого підрозділу ГО «Всеукраїнська люстрація. Волинь» Володимир Грек.

На запитання журналістів “БУГу” у телефонній розмові, Дмитро Здіховський повідомив, що його сини насправді залишилися у Криму. “Мої сини стояли на захисті української влади та всього українського до останнього. Український прапор не знімали доки могли. А потім передали його у Київ. У молодшого сина дружина тоді була на 9 місяці вагітності. Вони вже мають там квартири, облаштували побут – в один день не зірвешся і не переїдеш”, – розповів Дмитро Андрійович.

А ще пан Здіховський розповів, що його діти ніколи не були прихильниками агресії Російської Федерації. “Військовим українська влада не зробила жодного коридору для виходу із Криму, переводили їх хіба у Краматорськ або Луганськ з Донецьком. Зараз хлопці на державній службі – я цього не приховую”, – розповів керівник міської освіти Володимира-Волинського.

Розгорнуте інтрев’ю із Дмитром Здіховським “БУГ”опублікує наступного тижня.




коментарів: 2
  1. Мамочкiн комiтет з марiонеткою Греком нiчого спiльного з люстрацiэю не мають.

  2. Володимир Грек немає права судити людину. яку не знає. Дмитро Андрійович
    добра, щира і чуйна людина,мудрий керівник, який не на словах, а на ділі вболіває за освіту міста. Рейтинг освітян міста досить високий ( щорічно місто має призерів або переможців обласного конкурсу”Учитель року”. “Творчі сходинки педагогів Волині”і т.д.). Якщо людина повинна відповідати. то перш за се за свої вчинки. Життя прожив він чесне: не відкрив магазинів. немає відпочивальних баз. не ухилявся від сплати податків. Це надзвичайно порядна людина. А от про самого В.Грека цього не скажеш. Його працівники отримують зарплату мінімальну (та й ту в конвертах). лікарняне не виплачується. Та і питання постає. чому чесні люди. працююючи все життя. не мають змоги відкрити магазин. а от В.Грек зумів. А може. початок з тих часів. коли він. зловживаючи владою. відкрив кафе “Шураві”. прибуток з якого йшов у його власну кишеню. а не воїнам-інтернаціоналістам. А сьогодні він заговорив про патріотизм? Та й в громадську організацію самовисунувся. щоб не відповідати перед народом. А народ мудрий. тому й зробить сам відповідні висновки!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця