<

Для знайомства та спілкування переселенок, які проживають у Володимирі, запрошують на засідання клубу «Паляниця»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:44 | 31.03.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1296
/ Коментарі відсутні

2-го квітня о 15 годині у культурно-мистецькому центрі Володимира відбудеться засідання клубу «Паляниця».

Зустріч організовує режисер народної аматорської театр-студії «Різнобарв’я» Лариса Половньова, повідомляють у фейсбуці громади.

“Не секрет, що жінкам перш за все треба виговоритися, поділитися своїми переживаннями, почути слова підтримки, відчути дружнє плече та щире співчуття”, – йдеться у дописі.

Як зазначають, зробити це простіше і ефективніше в маленькій групі, яка займається якоюсь простою загальною справою. Це і є справжня українська арт-терапія, перевірена віками.

У Володимирі зустрічі клубу «Паляниця» на малій сцені театру-студії «Різнобарв’я» уже стали традиційними. Цими ж вихідними запрошують долучитись і жінок, які переїхали у Володимир з інших регіонів України.

Основною метою такого заходу є згуртувати приїжджих людей, розповісти про місто, допомогти з освоєнням мови та задіяти психологічні аспекти.

«Я сама переселенка, яка змушена була тікати від війни в 2014 році, тож мені добре відомі усі труднощі та переживання, з якими зустрічаються зараз жінки», – розповіла ініціатор заходу Лариса Половньова.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця