<

Депутати Володимир-Волинської міськради розповіли про кримінальне провадження щодо розтрати бюджетних коштів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:22 | 12.11.2016 / Володимир /
Перегляди
28
/ коментарів 38

Після закінчення чергової сесії Володимир-Волинської міськради 11-го листопада, депутати Василь Сусік та Сергій Барщевський звернулись до жителів міста та розповіли про справу, котрою займаються кілька місяців.

Як повідомили місцеві обранці в підсумку всіх їхніх запитів та звернень у відповідні структури, а також із залуженням правоохороних органів, була порушене кримінальне провадження проти чиновкиків міської ради.

“10-го жовтня цього року була порушена кримінаьна справа по статті 191 частина 2 ККУ. Це йдеться про розтрату коштів у великих розмірах службовими посадовими особами,” – зазначив Василь Сусік, депутат міськради.

Деталі в сюжеті:

Читайте також: Скільки коштує щебенева дорога у Володимирі-Волинському? Чиновники і депутати не можуть розібратись та пояснення начальника управління ЖКГ Віктора Фіщука щодо вказаної ситуації – Груба помилка в рішенні міськвиконкому, а не “відмивання” грошей на ремонті дороги у Володимирі-Волинському.




коментарів: 38
  1. Сусік молодець що не захотів плясати під дудку радкевича і вийшов з фракції. Укроп цілком продався сагану))))) ГАНЬБА!!!!! Робіть щось з тою бандою, хлопці)))) Надія тепер тіки на вас і самопоміч, а все остальне перекуплене і засране))))

    • ну не треба так сильно сподіватися на місцеву самопоміч , так це нові депутати , ще не такі як депутати з БПП, з Батьківщини , з Свободи та укропу . але проаналізуйте як часом самопоміч голосує за бюджетні питання або за земельні , завжди знайдеться один або декілька з самопомочі , що в кінцевому випадку голосують так , як треба Саганюку , так що тільки чвс покаже , що варта самопоміч в нашому місті .

      • тут є доля правди , самопоміч нічим себе не показала за рік , а може тому , що майже всі там залежні від саганюка – два вчителя , підприємець ,інженер , діяч з ЦПО і ще двоє в майбутньому можливо отримають посади від мера або інші вигоди для себе – для чого ж йшди в депутати , там же нічого не платять ( а саганюк майстер робити команду під себе , то посадами для декого або для їхніх близьких або родичів , то землею , то компроматом – комуністична партія цього вчила добре , тут цього в нього не забереш ) і дивись самопоміч стане другою батьківщиною в місті , а говорити та діяти можуть тільки незалежні від мера люди , такі як СУСІК та БОРЩЕВСЬКИЙ , бо один пенсіонер, а другий безробітий ,ось так.

        • А за якікошти живе цей безробітний Борщевський?Як годуе сім”Ю.якщо вона е?Сусік-велика трудяга і ми це знаемо.

    • Сусік ніколи не входив до фракції. бо його не обрали люди згідно Закону, його призначили депутатом-відомо хто:)

  2. Ось так і розкрадаються гроші платників податків ,це тільки маленький епізод ,а скільки іх непомічених .Начальник ЖКГ повинен вже писати заяву на звільнення .

    • думаю , що депутатам з Володимира немає чого чекати рішення суду по цьому питанні . Ви вже бачите як “судять мороза”. Вносьте (і це Ваше право депутатів) пропозицію меру міста на звільнення фіщука . Підстав для звільнення навіть по цьому одному факту більше ніж достатньо .

      • а хто з депутатів буде виносити , покажіть хоч одного ?, ну внесуть , а проголосують за звільнення максимум 4-5 депутатів , не більше , а швидше всього не внесуть , бо таких депутатів що не продалися в міській раді одиниці , одне діло тріпати язиком ,а інше мати свою чітку позицію , яку всі бачать при голосуваннні і бачить Саганюк і що тоді буде.

    • можливо буде так як сталося з лисюком , тільки відкрила обласна прокуратура кримінальні провадження , він зразу написав заяву на звільненя і що … справи або зависли або вже за допомогою папи закриті

  3. Саганюк із Свідерським і їхньою депутатською більшістю вже друге підряд скликання заганяють Сусіка (проти його бажання) працювати в комісії по охороні здоровя . Ось тому Він у минулому скликанні “полікував” Саганюка й Фіщука і змусив купити квартиру дітям – у котрих поки ті були в інтернаті виконком забрав їхню законно належну квартиру та віддав іншій сімї .
    Тепер як бачимо знову “лікує” фіщука . Щож це таке з тим фіщуком ????

  4. Кримінальне провадження на найвищих керівників Нововолинська по нецільовому використанню народних коштів, очевидно, давно теж пора починати за: Можливі “відкати” при ремонті шляхів та громадських споруд, “благодійні внески” у ЦМЛ, роздачу комунальних квартир і землі, імовірні продаж чи роздаровування громадських об’єктів фізичним особам і приватним освітянським установам за наукові ступені та працевлаштування, а юридичним державним особам за непритягнення до відповідадльності щодо корупції у міській раді, виконкомі, рейдерське захоплення КТ “Львівська жінка” тощо. Пане начальнику СБУ І.Милогородський! Вам Ваша посада у Володимирі-Волинську не муляє?

    • може зва смороду нволинського тимбільш не потемі. чи тра влізти тут де хоть щось читають

  5. От тепер цікаво скільки бабла викине банда Саганюка аби закрити цю справу? Кажуть люди, що Фіщук не вилазить з поліції все пояснює, як прогледів розтрату народних грошей, хоча усім зрорзуміло, що відкат без сагана з тої дороги ніхто не брав

    • теоретично відомо ,хто повинен відповідати за розтрату – підрядник , який закривав роботи по актах , замовник який підписував “липу” ,тех нагляд , який перевіряв обєми , головний розпорядник бюджетних коштів , який повинен контролювати процес весь проводки коштів , але в нашому місті , де процвітає корупція , і де давно місцева поліція не дає ходу по різним злочинам ,а займається відписками на швалт ” порушень не виявлено , можете зверталися в суд , якщо не згідні ” і ця справа можливо буде замята , де ж папа дозволить , щоб людина з його команди ( фіщук ) поніс покарання , буде так як сталося з Рубановою , зробила сміх на всю Україну , а пан Саганюк на нарадах ласкаво називає її Аня ( ну видно дуже вгодила свому хазяїну ) , так мабуть буде з Фіщуком , так що можливо даремнІ ваші старання панове Сусік та Борщевський , невже по голосуваннях на сесіях ви не зробили висновок ,що владна мафія у Володимирі безсмертна , бо за 5 каденцій так вкоренилася ,що її не страшні ніякі збурення …

  6. А коли вже С.Барщевський закидає ті ями які повирізав в асфальті біля 21 будинку по вул. Поліської Січі. Піар даних депутатів тільки на публіку, а кінцевого результату немає, тому що діло до кінця не доводять, просто хочуть показати себе тільки не знають як.

    • Борщевський депутат діла ,а інші ( крім Сусіка) прийшли тільки голосувати так як скажуть .

    • Микола, а що Барщевський вирізав тобі ями і має закидати? Живеш на тому окрузі то пошевели тоже дупою чи хоча б позвони у відповідні органи і скажи про проблеми.

  7. У Володимирі зявився новий “незаангажований” політичний лідер- голова осередку “Радикальноі партіі”- Корець Руслан Іванович (замдиректора РЕС)!!!

  8. Слухай, Сусік, мало ти впапи і в міста накрав. Твою доцю-простигосподи папа тримав в совбезі 10 літ, клептоманка чортова, нефііга не робилаа, тіки воші перед зеркалом в кабінеті ганяла. Землі набрав стіко, скіко хотілося вже нарешті. А всі машини міськрадовсі поскупляв за копейки, були ллюди, що хотіли кпити з аукціону , то не допутив їх, бо був головою того аукціону. А хатку достроїв собі. А скіки бухав і на роботу не ходив – папа тобі сраку прикриваав, а скіки драк по тобі в місті було? І тут папа сказав, що слухай Вася не на черзі тобі шас цукровий асфальтувавти і ти повстав? Продажний ти шмаркач!!!!!

    • ПТМ -Не розумію чому ви трясете повітря звинуваченнями Сусіка ,якщо ви маєте докази ,то для цього є прокуратура ,є суд, а те що депутати документально підтвердили кражу грошей на цій злощасній дорозі ,то іх треба вітати ,бо таких оборудок в краіні не злічити .Давно пора закривати цей совок ,бо гроші є нашими ,ми платимо податки ,а всяка наволоч не цьому наживається сидячи в кабінетах .

  9. ЧУДОВО! Знаю Корця Р.І. як конкретну та принципову людину!Він один з небагатьох в РЕСі порядних людей, які навіть при “правлінні” Басніна змогли зберегти принциповість та власне обличчя і не стати “хапугою” таким як Ліпейко Тарас і його “молодая команда” (яких, на щастя, вже позвільняли).

    • Василь та Сергій ви вчинили правильно ,треба якось вже давати по рукам тих , що безсовісно лізе до бюджетних грошей заради своєї кишені , а на служителів та підлабузників місцевої влади не звертайте уваги ,у них немає інших аргументів от тільки вас обпльовувати

    • Ой, Віра Анатолівна, вас щось завжди на поворотах заносить. Тепер рішили пристроїти в партію харошу і вигідну для себе людину. Признайтесь,скільки кіловат енергії корець вам відмотує кожного місяця? За 13 років важкої праці він намотав собі на хату. З простого охранніка Ковальчука та хароша людина стала заступником директора. Понятно що у всьому йому помагає швагро- колишній мєнт,міський прокурор,а тепер обласний. Скільки ви там йому земельки виділили будучи депутатом? Бідолаху люструвати і тепер сидить в дєкрєті.Кажуть скоро знову до корита прилізе. Харош чєловєк робить у компанії Бойка,підтримує владу,намотує собі на состояніє з швагровою поддєржкою,і тут опинився у радикальній партії. Ви чо вже зовсім одуріли? Альбо то свого роду план для знищення партії чи навпаки для кращої співдружності з мером і його бандою. А принципового корця за такі професійні навики треба в тюрягу садити. Надіюсь тепер йому швагро не поможе. Доказів його відмотувань є багато.

  10. Не смішіть про незаангажованість директорів,заступників таких підприємств. Такі люди ніколи не підуть проти сагана!!!!! Завдяки таким виграють вибори і все інше.

  11. НУ ШО, ВОЛОДИМИР ОЖИВАЄ НА ОСІНЬ? МАЙДАНИТЬ!Пре вперьод молодьож зі “стариками”. Ох і жалкує татко шо не зумів підставити ногу молодим і спритним, стариам-Сусікам… Фіщук по місту ходить носом вниз- чує носок- получить в писок за усіх і потягне усіх. Тихцем робить щось нач. ЖЕКу- навіть теє тєхніку пустив… тротуари мести від снігу. Зам Ярослав перевіряє роботу ПП”ліски” особисто- бач понаписували розумні про бордюри на пнях. А то ж тоже люди бачать, як і мішок з цементом нетронутий на піщаній, нє не пісочно-бетонній подушці тротуару, який вже розсипається. Чи не час дати по шиї ще одному вічному відкатнику, горе гравцю на тендерах… Новік тоже підтягується, от і Кроноспан потрясуть.. Цікаво буде.. А от кого на скільки посадять? Робим ставки? Кому дадуть більше.

    • А коли фіщук віддасть в теплокомуненерго жигуля . який незаконнно забрав для себе з теплокомуненерго , нібито за просьбою лисюка ,але ж лисюк не власник підприємства . куди дивляться силовики , прокуратура , такі дії фіщука підпадають під статтю непрвомірна вигода службовця …, чи там вже вертати нічого , кажуть добив до ручки …

      • і ще . а цікаво скільки бензину та запасних частин списали в теплокомуненерго на жигуля , яким іздить фіщук , а це все за тарифні гроші ….

  12. Читаючи коментарі, Самопоміч що обламалась? Верніш один депутатік, чи той , що пише- всі підкупні..Ви шановний, зрозуміли всю си-му, накінець, браво! Напевно розчарувались, тільки вам стидно в голос визнати, бо та Самонеміч може ще, як Чіп і Дейл( Зінкевич і Панасюк), пригоняться вам на ПОМОЩЬ! А толку з них як з козла молока.

  13. Ми Обоє-рябоє))Ідьте в Киів там мільярди деребанять.
    .І ото нема мужикам чим зайнятись)-)-)

  14. Я так розумію,що тролять Корця Р.І. на цьому сайті саме такі “хапухи” з РЕС як Тарас Л., Славік Г. та інші,для яких робота в цій організації була лише “кормушкою” і які тільки тим і займались, що “змотували” лічильники і на цьому заробляли, а прямі свої обов’язки не виконували,за що нове керівництво (в т.ч. і Корець, який знав їхні махінації) погнали їх в шию, от і “виють” тепер на сайтах…

    • Значить корець вигнав конкурентів щоб собі все було))))) А швагро його Корнисюк Василь? Якщо він то це рідкісна скотина)))) Тепер все зрозуміло)))

  15. Ліпейко Т., Гіль Я.,Крамар М. та багато інших за час роботи в РЕСі побудували 2-3 поверхові будинки з лазнями, гаражами та інше, встигли поміняти по кілька “джипів”, регулярно по декілька разів в рік відпочивали на дорогих закордонних курортах (з коханками),тобто жили,як “нардепи”,а як їх відлучили від “корита”,то пепер на “підсосі”.

  16. Мова йде про дерибан бюджетних коштів,РЕС це окрема тема.Щодо керівника ЖКГ-ФІЩУКА,який Є зашуганим чи повна ПРОФНЕПРИДАТНІСТЬ,або одне і друге разом, або реально слухняним виконавцем розпоряджень голови, і в даній ситуації є стрелочником, за що і має відповідати, якщо тато невідмаже.А ці депутати МОЛОДЦІ,реальні хлопці,вивернули кожуха,свою справу зробили,-далі робота правоохоронців і буде нам можливість ще раз переконатися у справедливості державної феміди.Діло зовсім не належності до певної партії, діло в самій людині-ось вам приклад.І при чому тут безробітний чи пенсіонер,то вибирайте робітних бізнесменів в яких одне у голові:як примножити свої статки,що крім цих двох серед місцевих депутатів більше нікому нічого невідомо, ніхто небачить чи не знає, то на який …..ви туди лізли і хто вас обрав?? Скажете народ? Якщо так,то хай сопе в дві дзюрки,і нема чого тут виписуватись,але краще було б щоб кінці кінців кожний зробив відповідні висновки на наступний вибір, але скільки раз буде той наступний? “Бувалий”добре пише,але не треба опускати руки,бо ніколи нічого не поміняється,навпаки до цих хлопців треба приєднуватись і помагати!!!

  17. Нашо там дорога взагалі, там три сарая і хата сусіка дочки яка стоїть на фундаменті гаражу і ділянки який він відібрав в людей.
    Підіть туди спитайте, вам люди скажуть, як це було.
    На цукровому є більш невідкладні ділянки для благоустрою.
    Можливо він сам ініцюював ше ті роботи шоб зятьок по калюжкам не їздив, а там крали подумали шо він воняти не наважиться. А він розуміє певно шо то вже його останні гешефтіки, і кіпішує.
    Я не вважаю його великим злодієм, але аж ніяк не благородною людиною. Якою повинен би був бути народний обранець. Такий собі тиловий шпіон мера.
    Руки чешуться, але ж лох)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер