<

Депутати Володимир-Волинської міської ради вимагають відмінити абонплату за газ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:30 | 7.04.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарів 6

7-го квітня у Володимирі-Волинському відбулася позачергова сесія депутатів міськради, на якій розглядали єдине питання – підтримання звернення про відміну абонплати за газ. Ініціатива скликати сесію надійшла від фракції “Батьківщина” та ще від декількох депутатів.

“Останнє рішення НКРЄ, то воно вводить всіх нас в залежність від цієї абонплати (абонплата на газ – ред.). Якщо пригадати історію, добре всі пам’ятають, що велику частину оцих газових мереж проводилася за людські гроші. Люди скидалися, люди платили спочатку за підключення газогону. Цікаво, що на сьогоднішній день – підключення до газу з проектами сягає до 24 тисяч за один житловий будинок! Крім того, чи використовує, чи не використовує споживач газ, але за те, що труба підведена до будинку  він має заплатити мінімум 77 гривень. Також абонплату платити потрібно буде весь рік: зимою коли використовується газовий котел, і літом коли він не використовується. Абонплата не буде підпадати під субсидіювання.” – зазначив Олег Свідерський, секретар міської ради, фракція “Батьківщина”.

Також Свідерський додав, що абонплату сплачуватиме і комунальне підприємство теплових мереж у літній період ( сума сягатиме близько 300 тисяч гривень).

Доповнення до проекту рішень внесли депутати Ярослав жук, котрий запропонував розглянути можливість використання українського газу. Максим Клим’юк підкоригував перше речення, де запропонував замість “олігархів” написати “центральна влада” на що депутат Жук висловив репліку, що це одні й ті ж особи. Клим’юка підтримав Руслан Мороз, мовляв, представники вищої влади підписали це рішення. Всі поправки були прийняті одним пакетом.

В “різному” депутатами була озвучена пропозиція у місті провести інвентаризацію земель, які орендують місцеві філії ПАТ “Волиньгаз” та ВАТ “Волиньобленерго”, вияснити, як вони сплачують за оренду землі та змусити оформити території, котрі використовують, хоча вони визнані “покинутими”.




коментарів: 6
  1. В кого ви вимагаєте відмінити ,в бариг які за це набивають кишені ,та вони і слухати вас не будуть ,не трясіть дарма повітря і не показуйте ,що ви так сильно за людей переживаєте .

  2. Дивлюсь на сесії і бачу що надьки майже ніколи небуває.І нафіг їй було тоє депутатство?

  3. Буг про фільтрував. Не важливе питання на сесії піднмалося госпітального округу у Володимирі? Нововолинськ рулить? І те , що телебачення для 70 % теж не проблема . Будуть більше читати новини на БУЗІ? Чи новини закінчились на сесії коли покинули 2 депутати з БПП …

  4. Думаю, що важливі питання висвітлять окремо, адже йдеться про здоров’я та інформаційне забезпечення володимирчан… Вірю, у те, що БУГ вміє визначати надважливе для своїх читачів.

  5. А шо то за гнида на табло утрималась від такого рішення? Багато бабла має платити за газ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця