<

Депутати облради підтримали виділення коштів на виготовлення документації для реставрації валів у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:16 | 5.04.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Депутати Волинської облради виділили 205 тисяч гривень на виготовлення проектно – кошторисної документації для проведення робіт “Реставрація, пристосування та музеєфікація пам’ятки археології “Городище – Вали ІХ-ХІІІ ст” (в комплексі земляних валів замку ХІІІ-XVI ст.)

“Ще раз хочу подякувати депутатам Волиньради, які сьогодні підтримали виділення 205 тисяч гривень на виготовлення проектно – кошторисної документації для проведення робіт “Реставрація, пристосування та музеєфікація пам’ятки археології “Городище – Вали ІХ-ХІІІ ст” (в комплексі земляних валів замку ХІІІ-XVI ст.).

Саме про це йшла мова під час моєї робочої зустрічі з директором заповідника Володимиром Пикалюком 28 вересня минулого року.

Наступний етап – виділення 150 тисяч гривень з бюджету Володимир-Волинської міської ради для завершення виготовлення проектно-кошторисної документації, а вже після цього – проведення археологічних робіт. Перемовини з керівництвом міста проведені і сподіваюся місцеві депутати на найближчій сесії підтримають дану ініціативу.

Роботу з реставрації пам’ятки від нашої команди курує мій помічник-консультант Сергій Годлевський.

Буду інформувати про подальші етапи реалізації цього проекту.”,- написав на своїй сторінці нардеп Ігор Гузь




один коментар
  1. Вміють дерибанити кошти, вже бумаги на фонтан за 100 000 грн. замутили тепер на вал спишуть соточку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця