<

Депутат з Володимира-Волинського показав приклад облаштування пішохідного переходу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:47 | 11.05.2016 / Володимир / /
Перегляди
15
/ коментарів 13

У Володимирі-Волинському ще в 2015-му  році було прийнято програму ” Безпечне місто”. На початку 2016-го року депутатами міської ради було виділено кошти з міського бюджету майже 200 тисяч гривень на облаштування пішохідних переходів. В першу чергу акцент ставився на переходи біля шкіл та найбільш проблемних ділянках дороги. Так, експерментальний пішохідний перехід укропівець Радкевич облаштував біля ЗОШ №2 по вулиці Незалежності.

Сергій Радкевич на одній із сесії міської ради запропонував створити робочу групу з фахівців і в тому числі депутатів. Від фракції “УКРОП” запропонував Валерія Олексюка як фахового електрика, спеціаліста в електрообладнання автомобілів.

На протязі лютого – березня відбувалися засідання робочої групи на які запрошували фахівців з певним досвідом у встановлені аналогічного освітлення в інших містах. Зокрема, вивчався Луцький та Львівський приклад освітлення пішохідних переходів. Обговорювали технічні питання, оглядали технічні пристрої які було запропоновано встановити на кількох пішохідних переходах.

“Я телефонував директору КП “Полігон” (Олександр Козичко – ред.) і говорив про облаштування експерментального пішоходного переходу. Коли ми спланували роботу і нам потрібна була вишка та електрик, то Козичко сказав, що немає вільного енергетика. Так нам довелося самостійно з драбини вішати ліхтар. Валерій Олексюк у нас дипломований монтажер і має право та досвід на такі роботи. Ми хотіли на власному прикладі показати, як може виглядати пішохідний перехід. Це нам коштувало в межах 2 тисяч гривень,” – розповів Сергій Радкевич.

Встановлений світильник обладнаний лінзами, що дає змогу направляти потік світла лише на “зебру” і споживає 40 ВАТ та вартує в межах 2-х тисяч гривень. Для порівняння світильники, які як екперимент встановили КП “Полігон” в районі НВК “ЗОШ N3”, споживає 100 ВАТ та вартує освітлення з однієї сторони тротуару близько 7-ми тисяч гривень.

IMG_3480
IMG_3556
¦
IMG_3560
IMG_3571
IMG_3581
IMG_3600
IMG_3619




коментарів: 13
  1. Капец, блін. Вже міські депутати розмічають пререходи і вішають ліхтарі. Приїхали.

  2. А до того як не був депутатом чому не робив? Тепер за народні грошики можна піаритись? Юнак номер 2!

    • Юра читай внимательно за свои деньги,если б все делали свою работу, то не пришлось бы Радкевичю показывать что за 2000гр можна зделать.Каждому начинающиму жителю города который делает полезные дела респект!

  3. Молодець, що зробив.Але чи повинні це робити депутати? у Володимирі все доходить до абсурду.Невже завтра ті хто б те мав робити будуть так робити.Сумніваюсь

  4. Респект таким депутатам! КП Полігон то гандовочна організація на чолі з придурком, який краде тільки бабки.

  5. Радкевич зі своєю економічною чи бухгалтерською освітою робить переходи, хтось інший з медичною почне займатись економікою, а юристи покажуть мастер класс по видаленню зубів.Дивне те князівство.Кожен повинен робити своє і кваліфіковоно.Нах…. ті дармоїдські служби, якщо Радкевич показує як робити розмітку на переході ???

    • Хочу уточнити вРадкевича С. дві освіти технічна та юридична , а роботи по підключенню ліхтаря проведені професійним електриком, депутатом міської ради Олексюком В.

  6. Ну і чого ви такі злі? Зробила людина добру справу і дякувати Богу за це.І яка різниця – депутат він чи бізнесмен? Є результат!

  7. Щодо “мізків” Радкевича, як на мене людина справді їх має, а крім цього є ще бажання працювати для людей! Не будьте такі злі, як щось не подобається прийдіть і зробіть по своєму

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця