<

Чутки над БУГом: Кандиба і Клим’юк – два можливі кандидати на посаду міського голови Володимира-Волинського?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:05 | 28.05.2016 / Володимир /
Перегляди
40
/ коментарів 35

Від попередніх місцевих виборів минуло лише понад 6-ти місяців, але вже у політичних колах та активісти складають прогнози на майбутні місцеві вибори. Як прогнозує більшіть депутатів та й сам діючий мер неодноразово говорив, що скоріш за все на наступній виборчій кампанії не балотуватиметься.

У Володимирі-Волинському “ходять” чутки, що у наступній виборчій кампанії за крісло міського голови будуть змагатися молоді кандидати. Одним із цих претендентів прогнозують, що стане Максим Клим’юк. Клим’юк також очолюює Молодіжну раду при міськвиконкомі.

Що стосується Андрія Кандиби, то був лише помічений у співпраці із партією “Народний Контроль”. Щоправда членом партії так і не став, хоча у лютому 2016-го року прогнозували створення Володимир-Волинського міського осередку.

Кандиба – приватний підприємець, котрий займається встановлення систем відеоспостереження. Останній так сказати “скандал” виник навколо оприлюдненого відео з камер спостережень, які були встановлені щоб перекривати виїзди та вїзди у місто. Пізніше на сесії, 8-го квітня, міський голова Петро Саганюк оголосив, що до міської ради надійшов запит від Служби Безпеки України. Тобто СБУ розпочала перевірку діяльності приватного підприємця.

Зазначимо, що дати виборів ще не визначено, очікують через 2 роки. Також окрім двох вище зазначених кандидатів, участь у передвиборчій гонці прогнозують і двом заступникам міського голови Ярославу Матвійчуку та Олегу Свідерському.

Йдеться мова і про те, що вже бувалі претенденти можуть повторити спробу зайняти бажану посаду – Микола Юнак та Костянтин Зінкевич. Нагадаємо, що восени 2015-го року, став другий Костянтин Зінкевич у передвиборчій гонці, а Микола Юнак – третє.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 35
  1. Це повний пі……! Звітки ви берете чутки? Хто інформатор? Мабуть якісь туземці або прибульці. Ржу неможу! Мером стане Коба, хіба ні?

    • що хочуть бути в майбутньому мером , але ось біда, ще мало обидва каші зїли , щоб керувати містом , відносно Кандиби , якщо він не ходить під папою , то з часом може з нього і щось вийде , але хай для початку хоч попробує походити в місцевих депутатах , щоб трохи зрозуміти як працює ” кухня ” міста , а Максимюк – ще йому довго кашу їсти , тим паче що він нею активно не недавно ділився з регіоналами і про це знає все місто і навряд це йому хтось з думаючих мешканців простить !!!

  2. Може й дісно вже вибори почалися. Диму без вогню не буває. Папа скаже кому балотуватися.Треба побільше кандидатів.А потім як завжди:” Дивіться як їх багато, досвіду немає , всі молоді,а рвуться до влади.Я передумав не балатуватися, тепер мером знову буду я.Сценарій накатаний!!!”

  3. Позмагатися вони може і позмагаються але посади мера обом ніколи в житті не бачити як свої власні вуха!

  4. У ВОЛОДИМИРІ може мерам бути тільки один чоловік, який каже перед виборами що не хоче ним бути!

  5. Якщо вибирати між ініціативним батьком дитини з особливими потребами, молодим регіоналом, валантйором та дуже досвідченим крісловисиджувачем, дикою жіночкою з педухи і мебельним бандюком, то …
    АНДРЮХА, НАРЕШТІ В МІСТІ ПОЧНУТЬСЯ ЗРУШЕННЯ!

  6. А чого б Мороза від бувших ригів не висунути.Мерський вихованець, тіпа й охоронець ,сильна особистість.Ото би княжая маліна бикувала!

  7. яКЩО КАНДИБА ПРИЙДЕ ДО ВЛАДИ,ТО ПЕРЕДАЙТЕ УСІМ – КОНТРАБАС БУДЕ ПРАЦЮВАТИ, САГАНЮКИ ВИМРУТЬ, А ВАШІ ДІТИ БУДУТЬ ЖИТИ У НАБАГАТО КРАЩИХ УМОВАХ НІЖ ПРИ РОЗПІЗДЯЯХ САГАНЮКАХ……. ЛЕДІ ГАГА – ТИ В АЖУРІ”

  8. Не будьте наївними дурниками.Цей мер ніколи з того крісла не вилізе.І йому самому там добре.І зомбований княжий електорат змін не хоче.

  9. Якщо буде Кандибобер, повітре, буде порядок… Це людина, яка зробила для міста більше ніж оці всі “педики” докупи взяті!!!! Це порядна сім”я. І батьки в нього порядні люди. Мені, особисто, приємно розмовляти з ними, а також товаришувати. Андрій, тобі удачі, я тобі довіряю!

  10. вважаю, що Кандиба – це єдиний гідний кандидат на крісло мера!Ця людина, дійсно, робить багато для міста і для людей.

  11. Коли рідне місто нарешті побачить гідного мера, а то ці ригоанали і “недороблені” юнаки вже надоїли

  12. А ви гляньте як ожило місто з появою тих активістів. Все робиться і все контролюється. Якби такі люди були при владі,то, можливо, наше місто процвітало б. Забери Кандибу з Володимира і всі і далі будуть запряжені в ярмі тихо мовчати і квакати в болоті як жаби.

    • Не від активістів місто почало розквітати а після децентралізації, кошти почали залишатись на місці.

  13. Кандиба ставленик Сагана, Климюк всім ясно, Матвійчук, дитина за яку вище написано, Зинкевич жодної обіцянки не виконав, юнак взагалі не вартир розмови, залишається хто? ПАПА

      • Кандиба починав з Саганом меншим а Юрка Заець був його бухгалтером, от і думай народ хто е хто

    • дивно , для чого і для кого ця риторіка , що це сигнальний викид інформації для розмірковування , чи що …, ой , думаю , ще дуже , дуже рано ділити шкуру невбитого ведмідя

  14. я взагалі дивуюся Волині, захід України, а риги керують вами як хочуть…
    де ваше бажання змін і кращого життя, не чекайте поки держава щось змінить для вас, змініться самі і змінюйте Державу, інакше діла не буде !!!

    • свою думку може мати тільки вільна у всіх відношення людина , а у Волдодимирі таких людей обмаль , місто депресивне , роботи немає , а якщо є -треба брати ” направлення ” на роботу в папіка , заробітна плата на Волині найнижча серед таких міст , ціни на майже всі продукти найвищі , корупція зашкалює , добре працювати невигідно , все одно началдьником не станеш , кругом на посадах люди мера і люди потроху стають рабами , а що чекати з людей які привикли жити на колінах і не в кращому випадку а в гіршому життя і обставини Володимирі-Вол. примушують не жити а плазувати перед владою!!!

  15. Кандиба МЕР!!!!)))) Це просто пі…..ець якийсь! Хто міг до таких чуток додуматись???? Ті хто його хоть трохи ближче знають просто угорають від сміху!!! Ви в його медичну картку загляньте, він же не зовсім “здоровий“ і це точно правда! Тоже мені Напалеон йопти))) З граблями біля річки ходити і наклейки на машини клеїти це вам не містом керувати!!

    • Хто Юра Заець музикант не смішіть курей. Йому на балалайці в переходах грати. А з Кандиби мер це сміх, він сам себе тут піарить. Створили інститут побачим яке свято він організуе на день міста.

  16. забули ще про одного мера – сергя радкевича, тоже з саганюкового кошика виприска……

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця