<

Чому у Володимирі-Волинському повинен бути госпітальний округ: коментар першого заступника міського голови

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:13 | 27.01.2017 / Володимир / /
Перегляди
1
/ коментарів 26

В черговий раз офіційну позицію Володимир-Волинської влади стосовно створення госпітального округу в місті озвучив 26-го січня перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук. 

Це питання зараз гостро обговорюється в нашій державі, області і звичайно у місті. Спочатку ми думали, що у Володимирі буде госпітальний округ. Відповідну пропозицію для профільного міністерства готували та подавали працівники обласної адміністрації, але там вирішили, що місто Володимир-Волинський треба приєднати до Нововолинського госпітального округу. Керівництво нашого міста, лікарі, депутати вважають що у Володимирі повинен бути свій госпітальний округ, як і у Нововолинська. На це є декілька причин. В першу чергу – це географічне розташування міста. Володимир-Волинський знаходиться на перетині важливих шляхів, має залізницю, щодня через нього проїздить 8000 автомобілів. Тим паче, що однією з умов створення округу є можливість потрапити до лікарні за 60 хвилин, а багато пацієнтів приїздить до Володимира-Волинського з Локачинського та Турійського районів. Друге – це наявність у місті 3-ох військових частин, що впливає як на демографічні показники, які необхідні для створення госпітального округу, так і на необхідність його у Володимирі-Волинському, враховуючи події на сході країни, – наголосив Ярослав Матвійчук.

Також перший заступник міського голови зазначив, що часто в дискусіях озвучуються як доводи на користь Нововолинського госпітального округу статистичні показники. Наприклад, у Володимирі прийнято 621 пологів, а у Нововолинську – 710. Різниця не настільки велика, щоб переводити всі потужності в одне місто. Тим паче, що статистика з кожним роком змінюється і цілком можливо, що створення госпітального округу у Володимирі-Волинському посприяє її покращенню.




коментарів: 26
  1. Пане Ярославе, маленьке уточнення – обласні депута від міста проти госпітального округу у Володимирі.

    • маленьке уточнення – обласні депутати висловили свою позицію відносно низького рівня надання медичних послуг у Володимирі і тут давайте говорити правду , навіть відносно рівня смертності Нововолинськ на голову вищий ніж Володимир .

    • Обласні депутати точно не інтереси жителів Володимира-Волинського пркдставляють. Так низько опуститися може тільки контрабандисти панас і зінько. Більше з них ніякого толку.

    • Ті інтервю ніх….не поможуть. За які гріхи Вас пане, Ярославе, старий послав за госпітальний округ віддуватися?)))))Йому вже люди не вірять?

    • А й да ваш кроп за всьо шо треба папі.Побачім як радкєвіч стане мером що тоді співати будете. Всім ясно що та людина яка була владою ніколи не буде на стороні нуждающих.

      • свій госпітальний округ може бути у нашому місті , але треба кардинально змінити саму лікарню – різко підняти професіоналізм місцевих лікарів,хоч би до рівня Нововолинська

  2. от уроди докерувались що вжей лікарню в кожному місті утримувати неможуть –
    невигідно їм

  3. Та такий самий той професіоналізм і тут і там.Як не позолотиш ручку то однаково на тебе дивляться.Госпіталь потрібен у Володимирі.Це ж абсурд -військові частини у Володимирі а госпіталь в Нововолинську.Хай приходять молоді спеціалісти-перспективні а пенсія хай глядить внуків і лузає семечки.

  4. І ще одне.Депутати – та кому вони потрібні і яка з них користь.Конєчно госпіталь їм не потрібен-нащо напрягатись потім.

  5. Пане Ярославе Матвійчук. А чому ви не підписуєтеся як перший заступник міського голови\секретар міськради? Донедавна,наскільки я знаю, ваша посада називалася саме так. Як і у нововолинського першого заступника А. Сторонського. До речі, він теж прибрав із назви своєї посади вставку “секретар”. То ви розкаялись вже в узурпації влади і покинули секретарство? Напишіть. Завчасно дякую.

    • Бідзюра, ви що з дуба впали? Посада першого зама у Володимирі НІКОЛИ по іншому ніяк не називалася

    • А чого обласний депутат Зіня не написав, що був би батя його сидів ще досі за те, що зі студентів гроші за рентген брав? Якби його тоді папа не захистив, бо старий плазував перед ним і просився назмилування

  6. Хлопці, навчіться нормально піаритись і робити презентації, бо те скиглення про необхідність Г О викликає нездоровий сміх. До речі, а коли Саганюк останній раз лікувався в нашій лікарні?Я за госпітальний округ у нас, але чи він буде, залежатиме як влада організує громаду на відстоювання округу у місті. Бо залякані лікарі як і всі бюджетники не здатні без команди організувати громаду на рішучі кроки

    • Якби в тій лікарні десятки старих-заробітчан уступили дорогу молоді, то й рівень закладу був би не гірше нововолинського.Може вже пора дудічам, дорожовцям та іншим зрозуміти що незаміннних не буває.

    • Тіко шо бачив Саганюк був на прийомі в нашій лікарні! Законно в черзі без головного

  7. Стаття про округ і медицину, а писаки про секретаря і заступника…. брєдять

  8. Цікаво, як зможе зимою по такій слизькій, небезпечній трасі та ще й швидко доїхати до хворого, або небезпечно доставити до лікарні. Подивіться що робилося пару днів назад, скільки машин витягли з куветів?!

  9. по-перше не дудіч а дудич вже за стільки років прізвище знати треба а по-друге заробітчані ті хто папироси в кальсонах до Польщі возить а не годинами стоїть в операційн щоб врятувати ще чиєсь життя а по-третє молоді достатньо і ми їм не заважаєм вперед

    • є в нас лікарі які трохи лікують , є такі які і торгують , є які трохи байдикують ,є вже глухі , є вже сліпі , є вже такі які прогинаються перед владою ,але є і молоді ,є і толкові , треба просто відділити полову від зерна , але хто це буде робити , явно не Матвійчук.

    • може і хорошу – так через років десять , поки молоко на губах обсохне , набереться трохи розуму і навчится менше брехати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця