<

Члени тервиборчкому у Володимирі-Волинському прийняли присягу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:44 | 8.09.2015 / Володимир /
Перегляди
3
/ коментарі 3

Перше, робоче засідання міської ТВК, згідно із Законом України “Про вибори” відбулося 8-го вересня в приміщенні міської ради. Згідно із затвердженим порядком денним, члени комісії прийняли присягу, ознайомилися зі своїми законними повноваженнями та затвердили календарний план своєї роботи. 

Із 15-ти членів міської ТВК на першу робочу зустріч з’явилися 13-ть. Двоє – приєднаються згодом, від повноважень не відмовляються – просто знаходяться ще на відпочинку.

Аби не образити нікого, однак не покривити в істині варто констатувати, що вік більшості членів комісії – досить поважний. Кажуть, не перші вибори разом. Також члени комісії усвідомлюють, що ці вибори легкими не будуть.

Важливим моментом став вибір члена комісії, який працюватиме на платній основі, тобто постійно, разом із головою, заступником та секретарем ТВК. Одноголосно вибрали Марію Войтюк. Пані Марію охарактеризували як дипломатичну, толерантну людину, а заразом – доку у виборчих процесах.

Голова тервиборчкому Володимира-Волинського – Кравчук Ірина Миколаївна, 1969 року народження – від місцевої організації політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина”.

Окрім того, до уваги прийняли і кандидатуру бухгалтера, яка вести фінансові справи ТВК. Голова комісії запропонувала обрати Тетяну Пагубу, яка також вже давно працює у виборчих комісіях. Проголосувати кандидатуру бухгалтера члени комісії не змогли, оскільки ЦВК ще не повідомили кількість працівників, які працюватимуть у комісії за цивільно-правовими угодами на платній основі.

Адреса розташування комісії – вул. Івана Франка, 8. Хоча, каже голова комісії, приміщення замале. режим роботи – з понеділка по п’ятницю із 09:00 до 18:00, суботу та неділю – з 09:00 до 13:00. Номери телефонів комісії – 3-50-42 та 2-37-63.

Комісія приступає до формування окружних дільниць та інших завдань, передбаченим у Календарному плані місцевих виборів-2015 ЦВК.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA




коментарів: 3
  1. Дійсно, жодної живої людини європейського типу не поюачиш. І вираз обличчя, як у мумій, і зачіски зачісками не назвеш (немите – нестрижене волосся), у верхньому одязі в кабінеті – справжній жах, а не комісія!

  2. Що вибрали то вибрали- ту хто власну кишеню напихала і саганюку дякувала ! Громадо -хабарники з педколеджу, МІ з саганюківщини, ау де ж будкке та правда? Контроль лювати вже нікого . Брехуни клянуться!!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця