<

Через систему «ProZorro» у Володимирі-Волинському в 2018-му році проведено публічних закупівель на суму більше 45-ти мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:17 | 18.01.2019 / Володимир /
Перегляди
79
/ коментарі 3

17-го січня у Володимирі-Волинському відбулася нарада з розпорядниками бюджетних коштів по проведенню публічних закупівель за 2018 рік.

Нараду провела заступник міського голови Лариса Кулікова спільно з начальником управління економічного розвитку та інвестицій Оксаною Субицькою, повідомляють на офіційному сайті міста.

Як розповіла Оксана Субицька, протягом 2018-го року бюджетними установами та комунальними підприємства міста через електронну систему «ProZorro» проведено 207 публічних закупівель на загальну суму більше 45 млн.грн., коли за 2017 рік було проведено 204 публічні закупівлі на загальну суму  майже 20 млн.грн.

Проте, 79  закупівель у 2018-му році не відбулося. Їх очікувана вартість склала  майже 3,0 млн.грн. Дані показники свідчать про незацікавленість бізнесу в участі у торгах.

Бюджетними установами проведено у минулому році 166 допорогових  закупівель на 5 млн.грн. , що, розповіли на нараді, дало можливість зекономити 546,9 тис.грн. або 10% від очікуваної суми витрат  бюджетних коштів.

Як повідомляють на сайті, найбільша дискусія на нараді виникла при обговоренні публічних закупівель послуг з організації гарячого харчування в загальноосвітніх школах міста. За результатами засідання керівники шкіл зобов’язались виконати усі рекомендації.




коментарів: 3
  1. а цікаво скільки яку суму склали відкати з витрачених бюджетних коштів , які не проходили процедури через систему ” ProZorro , особливо там , де приймає рішення про закупівлю особисто мер міста , зокрема коли попередньо видає відповідні розпорядження про витрачання коштів платників податків без рішення місцевих рад ???
    Тут очевидно пані Субицька та Кулікова мовчать … І скільки коштів платників податків було витрачено щляхом неправомірних маніпуляцій зі сторони пані Субицької та фінансового управління на не потреби громади міста … Тут теж вони мовчать … І скільки бюджетних коштів було ” профукано” керівниками ТМО , скільки коштів було витрачено даремно на непотрібні цілі і використано неефективно – де ж той економічний аналіз пані чиновниці ???

  2. А скiльки витрачено на оплату “працi” та премii i доплати самим собi? НЕ prozoro… А в субсидiю звернутись – 7 кругiв пекла пройти.

  3. Бізнес потрібно попереджати про проведення закупівель, бо деколи можна і провтикати період закупівель. Збільшити час , заоочувати приватний бізнес і проводити з бізнесом діалог.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця