<

“Чайниковий” ямковий ремонт доріг проводять у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:59 | 16.04.2018 / Володимир /
Перегляди
3
/ коментарі 3

“Чайниковий” ямковий ремонт можна спостерігати неподалік Федорівського кладовища.

Чому “чайниковий”? Тому що працівник КП “Полігон” (принаймні техніку цього підприємства можна бачити) здійснює ремонт, стоячи майже навколішки, і заливає ями на дорозі смолою з… чайника. Це фото, на якому не досить добре видно, але все ж можна розгледіти сміхотворну картину, прислав дописувач, котрий проїжджав повз, – пише ВолодимирМедіа. 

21 століття на вулиці. В усіх цивілізованих країнах ремонтно-дорожні роботи проводять за допомогою новітніх технологій. Навіть бруківку вкладають машинним способом. А ми ще чайниками користуємось. Не скоро ми дойдемо  до тієї Європи з такими “нанотехнологіями”.




коментарів: 3
  1. а де ж технічний нагляд , якому платять гроші за контроль за якістю ремонтів , а чим займаються керівник управління Жкг Фіщук і чим займаються наші депутати з комісії ЖКГ , якою керує голова фракції Блоку Порошенка Цаль-Цалко , а куди дивляться депутати бюджетної комісії …

    • Шановний ЖИТЕЛю, всі описані Вами особи нічого не бачать. Бо така команда їм дана “пережитком комунізму” Поллють ямки з чайника смолою а грошики спишуть як за капітальний ремонт.

  2. Вам невгодиш, ви по яких дорогах зараз їздите по місту?! 20 років трясло і всі мовчали, і так добре а тут пророблена така велика робота і вам ще не так. Як би кожен вийшов хоч біля свого дому чи під’їзду зробив щось, навів чистоту і підтримував її а не тикав пальцем на інших що щось не так роблять , то може б був толк а то дивляться на когось а себе ніхто не баче.Розвели бардак в себе під ногами не кажучи про домівки ваші і душі ваші. Пора починати з себе. Ставайте хорошим суспільством. Щоб наші діти гордитися нами а не ставали такими самими, “моя хата з краю”…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця