<

“Льошка, холуї мене взяли в наручники” – нетверезий брат депутата Олексія Панасюка матюкав поліцейських

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:30 | 19.11.2016 / Володимир /
Перегляди
97
/ коментарі 34

У Луцьку 19-го листопада затримали п’яного водія і його супутника мешканця Володимира-Волинського Ігора Панасюка, обоє явно нетверезих чоловіків «самооборонівці» помітили ще у центрі міста. Їх автомобіль “Лексус” зупинили на виїзді з міста. Водій вийшов і почав стверджувати, що він не був за кермом. При тому обурювався, вів себе агресивно, матюкався і зрештою опинився у кайданках на руках.

Його супутник, власник автомобіля Ігор Панасюк, вийшов з машини і теж став «строїти» правоохоронців: мовляв, у мене впливовий брат (Олексій Пансасюк) і він «всьо порішає». Навіть поговорив з кимось по телефону, після чого усім заявив: брат, мовляв, казав «усіх посилати» – повідомляє видання “Волинь24”

15078517_1775513306045699_1310156354916188431_n
15073517_1775513292712367_428543374308421919_n

Спершу чоловіки плуталися в розповідях, стверджували, що не п’яні, що за кермом був «не він», що «вапщє ніхто не їхав, ми стояли». Зрештою водія поліцейським довелося «усмирити» кайданками і повезти у наркодиспансер для перевірки (там, до слова, стан сп’яніння підтвердили)

Сам власник авто, Ігор Панасюк, став розповідати, що у нього дуже впливовий брат, і він «розбереться». Виявилося його брат – депутат Волинської обласної ради Олексій Панасюк («Самопоміч»).

volontery-oleksij-panasyuk-ta-kostyantyn-zinkevych-ex-ua
На фото волонтери об’єднання «Активіст» Олексій Панасюк та Костянтин Зінкевич

Поліцейські стали підозрювати, що Ігор Панасюк свідомо передав кермо своєї машини п’яній людині, за що передбачена відповідальність.

Почали розпитувати. Зрештою Ігор Панасюк рознервувався, розлютився, став матюкатися і «посилати» поліцейських.

Своєю поведінкою Ігор Панасюк «настарався» на статтю «дрібне хуліганство». Таке обвинувачення передбачає перевірку на алкоголь. Тож чоловіка, як раніше і його супутника, закували в кайданки, посадили у машину поліцейських і повезли у наркодиспансер.

Уже коли під’їжджали до наркодиспансера, затриманий перестав говорити, закрив очі і відкинув голову. З усього було видно – втратив свідомість. Хоча до цього не проявляв жодних ознак якоїсь недуги.

Покликали лікаря. Той оглянув «непритомного», поміряв пульс, тиск – сказав: «Скоріш усього симулює. Але краще викликати «швидку», може й справді якась незрозуміла хвороба».

Ще до приїзду швидкої чоловік прийшов себе. Розповідав, що йому болить то «там», то «тут».

А тоді знову «втратив свідомість». Лікар став припускати: «Можливо дійсно якісь проблеми.. . Може цукровий діабет. Може епілепсія…»

Після слова «епілепсія» непритомного раптово стало трясти.

Приїхала швидка. Оглянули «хворого», дали понюхати нашатирний спирт – той опритомнів. Лікарі швидкої винести остаточний вердикт: з чоловіком все нормально.

Робити нічого – Ігор Панасюк пішов на перевірку у наркодиспансер. Там «надихав» 1,52 проміле (норма, при якій дозволяється, приміром, сідати за кермо – 0,2 проміле).

Після цього чоловіка, як раніше і його супутника, забрали «оформляти» у міськвідділ поліції. Його звинуватять за двома пунктами: за дрібне хуліганство і за передачу права керування особі у стані алкогольного сп’яніння.

Інтернет-видання “БУГ” бере на контроль дану подію, та починає уважно стежити за цією ситуацією. Деталі згодом опублікуємо на нашому сайті.




коментарів: 34
  1. Та він назбирав цілий букет: і дрібне хуліганство, і опір працівникам поліції, передача керування і погрози у зв”язку з виконанням службових обов”язків. У таких треба права забирати довічно.

  2. “Ми дбаємо про державу! Що ти від мене хочеш??? Пашол на х..”
    Добавити нічого…

  3. Ці боруни за Україну тількі но отримують хоть якусь владу одразуж стають такимиж проти кого боролись, менталітет чи що. Мабуть треба вже за слово “порішаем” і тд і тп вводити кримінальну відповідальність, хоча все безнадійно мабуть.

    • Нормальний мужик сьогодні на лексуса не заробить.Або бандюк, або барига контрабандист!!

    • Поліцейським треба було це бидло мордою об асфальт положити ,так роблять у всіх цивілізованих краінах .

  4. а чим він занімається,шо на такій машині іздить? холуями воїнів ато обзиває, так наверно йому брат каже про них

  5. Знов Самопоміч позориться!!!Вони ж свого під носом небачать,тільки гріхи інших.Ха ха

    • а ще кажуть , що наш мер лежав свого часу в шкірдиспансері чи там лікувався , а ще кажуть , що дехто з високоповажних депутатів , в молодості перетрахав чуть не пів міста школярок , або дехто адміністрації теплокомуненерго , що часто буває на лікарняному , лікується від Спіду або що жінка фіщука вишиває на службовій машині літом на світязі і що давайте будемо в все вірити …

      • До чого тут мер??? Фіщук???, Панасюк Ігор попався і його брат Льошка сам повине скласти депутатські повноваження або наказати свого брата!!!

      • Так, так. А ше сєргєєва то коханка путіна, Панасюки- брати близнюки обами, Зінкевич позашлюбний син кубинського диктатора і марії Іванівни (вчительки з анекдотів), жук – невдалий результат радянських генетиків над колорадськими комахами: форму змінили а розуму забрали, і взагалі самопоміч то є перша радість юнака з допомогою правої реньки. то є так вуйку. так.

  6. Льоша, ти борися за наші права, А їду п’яний на Лексус і мені всьо пох-й. Оце повезло :)

    • ну що можливо і буде невеликий щтраф на нетверезих , ну а поліцейські попались по повному – неправомірно застосували кайданки – дивись закон про поліцію , за матюки в кайданки не заковують , кримінального злочину не було…

  7. Чогось думалось що брат панасюка нормальний, а вийшло таке саме подорване як і льошка))))

  8. Льошка і Ігор це відомі контробандисти володимира, на хвилях майдану виперся в депутати обл.ради, їх ніхто в місті не поважае бидло воно і в депутатах бидло!!! Нехай Володимирчани знають своїх хероїв. Заробили на Лексус на волонтестві, скільки Льошка ноаеньких машин пригнав із-за кордону а списував що в АТО відправляе. Щось містяни не бачать їхніх з Зінкевичом декларацій??? Скільки було до майдану а скільки після???

    • Після майдану і волонтерства в Льохи намалювались дві нові машини. Не погано заробляє з регіоналкою, пані куркою-чеборуркою, не гребує і контрабасом…ах Льоха, Льоха))))))

  9. ПАродія на життя.
    В Європі депутат би давно склав повноваження, бо як може представляти громаду?
    Але то Україна і Льоха Панасюк, і представляє ніразу не громаду, а захищає свої контрабасні інтереси

  10. Народна мудрість із цього приводу стверджує : “Що у тверезого на думці – то у пяного на язиці “.

  11. це вони дома з брателою називають холуями атошніків, благодаря яким накупили лексусів, ідіть воювати, браття!!!! там вам покажуть хто такі холуї

  12. Та що там лексуси,а доміну бачили під якою час від часу Клінінгова компанія буває, бо Льошці нема коли ,
    ” время денги”

  13. А те що вони з фірми в рік більше як 1.5 мільйона податку сплачують це так подачка…напевно!!!!! Якщо не знаєте чим людина займається, з чого заробляє гроші, то навіщо пі….те!!!! Сидіти вдома в інтернеті і обс..ти людей які хоть щось роблять, то бачу робітнеків багато!!!!!

    • А те, що на ТІЙ ФІРМІ офіційна зарплата – мінімалка!!! теж скажете плітки?! Зверніться у податкову із запитом про публічну інформацію, захисники х…ві!

    • З регіоналами працюють, от і заробляють, побачите перед виборами як вони будуть хвости піднімати, як павліни!!! А деклараціїї їхні покажіть будь ласка???

  14. то таки правда: шо роблять, то роблять: то жук напився, тепер Панасюк……. щось роблять

    • а жук практично не вживає алкоголь , за 15 років знайомства ще не бачив його таким , як часом буває матусевич та ще деякі депутати.

  15. Того мордатого халуя дійсно на передову в АТО разом з брателою та Костіком. Але напевно їх не візьмуть в армію бо вони хворі, або зробляться хворими. Хоча на камеру вона хвацькі хлопи і здорові.

  16. Жук 15р алкоголя не вживає?Ну ви смішні
    ..він як вип’є зразу йде на лікарняне бо робиться дурний як валянок,то де ви його мали побачити?!)))

    • жук вже за останніх десять- пятнадцять років мабуть років був тільки один раз на лікарному з гіпертонічним кризом і то зразу після після виборів і після заїзду на нього мороза , це може підтвердити інпспектор з кадрів з теплокомуненерго .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер