<

Боргів по соціальним виплатам Володимир-Волинський район немає

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:30 | 10.12.2014 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Про підсумки року, що минає звітувала у Володимирській РДА очільниця управління соціального захисту населення Наталія Голюк.

Новим для управління у 2014 році були функції забезпечення дотримання прав і свобод внутрішньо переміщених осіб та виплата їм соціальних допомог. Загалом, спеціалістами управління призначається та виплачується 18 видів державних соціальних допомог. Ними охоплено 4 тисячі жителів району.

Як розповіла Наталія Орестівна, в системі соціальних допомог, які надаються родинам, найбільш ефективною з точки зору забезпечення потреб сім’ї, є допомога при народженні дитини. Зокрема, на обліку в управлінні перебуває 1036 одержувачів такої допомоги. За 11 місяців 2014 року родини отримали від держави 13 млн. 660 тис. гривень.

В районі проживає 6 сімей, які взяли 23 дитини на виховання. Це 4 прийомні сім’ї та 2 будинки сімейного типу. Допомога таким сім’ям становила від 3472 до 16291 гривень, залежно від кількості дітей.

Не залишилися без уваги держави і інваліди, ліквідатори аварії на ЧАЕС, малозабезпечені родини та інші категорії громадян.

А ще з коштів районного бюджету інвалідам війни та учасникам бойових дій, яким виповнилось 90 і більше років, відшкодовується вартість розмов по мобільним телефонам. Правда, скільки таких громадян голова управління не вказала.

У 2015 рік працівники управління дивляться оптимістично, хоча розуміють, що ситуація в країні може істотно вплинути на соціальне забезпечення населення як району, так і держави вцілому.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця