<

Біля Західного Бугу у Володимир-Волинському районі виявили нелегалів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:12 | 27.09.2021 / Володимир / /
Перегляди
4879
/ Коментарі відсутні

Прикордонники наряду відділу «Амбуків» у Володимир-Волинському районі затримали нелегалів з Лівану, які спробували незаконно перетнути українсько-польський кордон через річку Західний Буг та згодом через Польщу дістатися до Німеччини.

Викрити порушників прикордонникам допомогло спрацювання сигнальної міни, на яку натрапили непрохані, коли наближалися до річки, – повідомляє західне регіональне представництво Держприкордонслужби України.

До місця спрацювання міни з прикордонного підрозділу вибула група реагування. А іноземці кинулися у річку та спробували вплав дістатися Польщі.

Однак порушникам не вдалося впоратися з сильною течією Західного Бугу, яка вмить повернула їх до українського берега, де горе-плавців зустріли прикордонники.

Як з’ясувалося, громадяни Лівану в Україну прибули встановленим порядком, а потім вирішили продовжити мандрівку в країни ЄС у незаконний спосіб. Оглянувши берег, військовослужбовці знайшли й речі затриманих, серед яких був і ліванський паспорт одного з чоловіків. Іноземців доставили до прикордонного підрозділу, де вони зізналися, що мали намір нелегально дістатися в Німеччину.

Тепер за спробу запливу через кордон на них чекає український суд, який має визначити міру відповідальності ліванців за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер