<

Бандити вночі пограбували сім’ю із Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:51 | 26.04.2017 / Володимир /
Перегляди
10
/ коментарів 8

Під ранок 26-го квітня невідомі особи увірвалися до одного із будинків по вулиці Зимнівській у Володимирі-Волинському. Бандити взяли сім’ю в заручники та вимагали віддати всі заощадження.

Із власних джерел відомо, що невідомі особи тримали сім’ю в заручниках. Під час вимагання коштів, невідомі чоловіки нанесли кілька ударів молотком по голові чоловіка. Також злочинці зв’язали жінку та дітей.

Грабіжники забрали в родини близько 2-х тисяч іноземної валюти.

В результаті інциденту всі члени сім’ї залишилися живі. Повідомлення про даний розбійний напад занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Тривають слідчо-оперативні дії та вживаються усі заходи з метою затримання злочинців.

Деталі згодом.




коментарів: 8
  1. напевно когось із бідних роботяг грабанули Як що держава не в змозі мажорів здолати то нехай хоч цих жуліки бояться

  2. напевно когось із бідних роботяг грабанули Як що держава не в змозі мажорів здолати то нехай хоч цих жуліків бояться Молодці

  3. Вінтик просто ніколи не получав бітою в голову, А просто сидить на дивані біля телевізора все життя і заздрить тим, підприємцям, які все життя працюють і отримують результат. А потім якесь бидло приходить, зв’язує сім’ю і забирає Все. Треба з такими вчиняти самосуд на площі.

  4. До вінтика: завтра ті “молодці” до тебе можуть заїхати, бо катували сім’ю простого водія автобуса. 90-ті повертаються.

  5. Настали такі часи ,що зброя дома не буде зайвою ,але і за самозахист можна сісти за грати ,бо в нашій державі правлять закони які приймають як не дебіли ,то геть неврівноважені особи яким перед тим як іти у владу ,не завадило б пройти тести у психіатра ,а може і пролікуватись в дурці .

  6. Може прийде час і з такими підприемцями на площі розберуться поки що не дали ім зброі в руки Я тоже працюю але до мене не приодять А на площі комусь будуть бітою в голову бити І замітьте з бітою , член байдужий на такі справи і ходять

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця