<

Асфальтування дворів та закінчення опалювального сезону – основні теми для Володимира-Волинського цього тижня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:59 | 28.04.2015 / Володимир /
Перегляди
4
/ 1 коментар

Завершення опалювального сезону, розрахунки населення за тепло та приведення у відповідність асфальтного покриття у дворах міста – питання, підняті міським головою на оперативній нараді у Володимир-Волинському міськвиконкомі.

З 28  квітня розпочинається масштабна робота по асфальтуванню дворів міста. Незабаром оновлений вигляд асфальту тішитиме око мешканцям вулиць Стефаника, Софії Ковалевської, Поліської Січі, двори будинків по Ковельській, 105, 107, Луцькій, 101, 140.

На даний момент полотно відновлене на вулиці Павлова, вирізані місця для асфальтування по вулиці Гайдамацькій. Завершені роботи з покриттям двору Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання.

В перший же день роботи ремонтники з облавтодору приступлять до асфальтування вулиці Цинкаловського.

“Район цегельного заводу – просто у катастрофічному стані. Але, там є проблема – не вся протяжність дорожного полотна належить місту. Два кілометри дороги через село Льотниче – це районна дорога. На її ремонт необхідно близько 2 мільйонів гривень. А це, повірте, для району багато”, – каже Саганюк.

Володимир-Волинські комунальники відтепер мають власну фрезу. Це спростить та пришвидшить роботу по облаштуванню асфальтованих доріг.

Опалювальний сезон Володимир-Волинські підприємства та організації вперше завершили без боргів. Гірша ситуація із сплатою за тепло населення. Якщо містяни найближчим часом не почнуть активно гасити борги за опалення та гарячу воду – можуть опинитися без теплої води у кранах.

Відтак працівники ЖКГ міста звертаються до мешканців Володимира-Волинського із проханням добросовісно ставитися до комунальних платежів.




один коментар
  1. А на вулиці Володимирській в дощову погоду не натішиться асфальтом мешканці майже усієї правої сторони вулиці.Подвір”я мешканців заливає дощем, каналізаційні ями наповнюються дощовою водою, що стікає з усієї Устилузької вулиці. А все через те, що проектувальник не увімкнув мозги, коли проектував саме праву сторону вулиці, на якій не дав елементарного бордюру, а може хтось вирішив, що і так піде, списали, гроші поділили. Якби ті хто клали цей асфальт, напрягли свої задні місця, та просто поспостерігали, що твориться на вулиці у дощ, то можливо такого би не було.Нащо витрачати такі кошти з бюджету на такі тупі проекти, за що платять гроші тим проектувальникам. То ж подивіться на результати їхньої роботи….Дарма гроші платятьза такі вкладання асфальту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця